2020/11/01

Netflix Türkiye'de Bu Ay | Kasım 2020


1960'larda hematolog Dr. Refaat Ismail istemeden, doğaüstü olayları araştıranların başvuru noktası hâline gelir. Ahmed Khaled Tawfik'in kitaplarından uyarlandı.
Bir siyasetçinin asistanı tropik bir üssün kapatılmasını sağlayarak buranın Noel geleneğini mahvetmek üzeredir. Derken iyi kalpli bir Hava Kuvvetleri pilotuna âşık olur.

3- Midas'ın Müritleri - Los favoritos de Midas (2020-) Fragmanı


Milyoner bir yayıncı bir şantaj mesajı alır. Vereceği kararsa ölüm kalım meselesine dönüşebilir. Bir Jack London öyküsünden esinlenen bu dizi günümüz Madridi'nde geçiyor.

Midas'ın Müritleri, 13 Kasım 2020'de tüm dünyada Netflix'te yayınlanacak. Günümüz Madridi'nde geçen bu hikâye, Jack London'ın Midas'ın Müritleri adlı kısa öyküsünden esinlendi. Nüfuzlu bir iş adamı olan Victor Genovés (Luis Tosar), kendilerine Midas'ın Müritleri diyen bir örgüt tarafından şantaja uğramaktadır. İş adamı kendisinden istenilen büyük miktardaki parayı ödemezse örgüt rastgele belirledikleri bir yerde ve zamanda birini öldürecek ve amaçlarına ulaşana dek düzenli olarak kurbanlarına yenilerini ekleyecektir. Victor, omuzlarında kaç ölümün yükünü taşıyabilir? Mateo Gil, ortak yaratıcısı ve yönetmeni olduğu dizinin senaryosunu da Miguel Barros ile birlikte kaleme aldı. Dizinin başrollerini Luis Tosar, Willy Toledo, Marta Belmonte, Carlos Blanco ve Marta Milans paylaşıyor.

Holokost'tan kurtulan ve İtalya sahillerinde bir bakımevi işleten Madam Rosa (Loren), kısa süre önce kendisini soyan 12 yaşındaki sokak çocuğu Momo'yu yanına alır. İkili, birbirlerinin koruyucusu hâline gelerek sıra dışı bir ailenin temelini atar...

Güvendiği çırağının ihanetine uğrayan bir oyuncakçı tüm neşesini yitirir. Bu olaydan yıllar sonra hayatına giren kibar ve meraklı torunu ise ona yeni bir umut ışığı olur...

The Crown'un 4. Sezonu Hakkında: 1970'lerin sonu yaklaşırken Kraliçe Elizabeth (Olivia Colman) ve ailesi, 30 yaşına gelen ve hâlâ evlenmemiş olan Prens Charles (Josh O’Connor) için münasip bir gelin bularak kraliyet ailesinde tahta çıkma sırasını güvenceye almaya çalışmakla meşguldür...

7- Holiday Home Makeover with Mr. Christmas (2020-)
İç tasarımcı Benjamin "Bay Noel" Bradley, güvenilir elf ekibiyle birlikte çalışarak ailelerin evlerini kutlamaya uygun hâle getirmelerine yardımcı oluyor.

Bay Noel olarak bilinen Benjamin Bradley, yılbaşı sezonunu sağlıklı bir saplantı hâline getirmiş, emektar bir iç tasarım uzmanı. Bay Noel'e göre yılbaşının tadı, anlamlı gelenekler yoluyla sevginin, hayatın, ailenin ve arkadaşlıkların kutlanmasıyla çıkar. Yeni Netflix dizisi Holiday Home Makeover with Mr. Christmas'ta Bradley tasarım konusundaki uzmanlığından ve muazzam Noel koleksiyonundan en iyi şekilde faydalanırken sizleri işlerin perde arkasına götürüyor. Ellerinde Kuzey Kutbu'nu kaplamaya yetecek kadar ışık, çelenk ve süs bulunan Bradley ve elf ekibi, yılın bu en neşeli zamanında yeni bir ev dekorasyonunu hak eden ailelere ve topluluklara Noel neşesi getirmek için durmaksızın çalışıyor. Bay Noel, izleyicileri yılbaşı sezonuna hızlı bir giriş yapmaya ve kendi evlerinin dekorasyonunu ve geleneklerini bir üst seviyeye taşımaları için ilham almaya davet ediyor. 

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas'ın yapımcılığını bir Banijay Group şirketi olan Stephen David Entertainment üstleniyor. Dizinin baş yapımcıları ise Stephen David, Tim W. Kelly, Bianca Barnes-Williams, Benjamin Bradley, Jonathan Soule ve Chaz Morgan.


8- The Princess Switch 2: Switched Again (2020)

Margaret'ın Noel'de taç giyecek olması, aşk hayatında sorunlara yol açar. Margaret'ın imdadına benzeri Stacy yetişir. Peki üçüncü bir benzer planlarını mahvedecek mi?

Düşes Margaret beklenmedik bir şekilde Montenaro'da tahta çıkıp Kevin ile zorluklar yaşayınca, onun yeni bir benzeri olan parti kızı Fiona ortaya çıkıp planlarını bozmadan önce kopyası Stacy'nin günü kurtarması gerekir.


9- Shawn Mendes: In Wonder (2020) Fragmanı 

Bu samimi belgeselde, bir yıllık dünya turnesi boyunca izlediğimiz Shawn Mendes yıldızlığı, ilişkileri ve müzikteki geleceği konusunda içini döküyor...


10- Hillbilly Elegy (2020) Fragmanı

Memleketine dönmek zorunda kalan Yale hukuk bölümü öğrencisi, ailesinin geçmişi ve kendi geleceği üzerine düşünür. Çok satan bir anı kitabından uyarlandı.


11- Virgin River (2019-) 2. Sezon Fragmanı  

Yeni bir başlangıç yapmak isteyen pratisyen hemşire, Los Angeles'tan Kuzey Kaliforniya'daki ücra bir kasabaya taşınır. Burada onu çeşitli sürprizler beklemektedir...

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :