2020/10/29

The Crown (2016-) 4. Sezon Fragmanı


Bu dramada Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığındaki siyasi rekabetler, aşk ve 20. yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

The Crown'un 4. Sezonu Hakkında: 1970'lerin sonu yaklaşırken Kraliçe Elizabeth (Olivia Colman) ve ailesi, 30 yaşına gelen ve hâlâ evlenmemiş olan Prens Charles (Josh O’Connor) için münasip bir gelin bularak kraliyet ailesinde tahta çıkma sırasını güvenceye almaya çalışmakla meşguldür. Ülke, Britanya'nın ilk kadın Başbakanı Margaret Thatcher'ın (Gillian Anderson) bölücü politikalarının etkilerini hissetmeye başlamıştır. Başbakan ile Kraliçe arasında gerilim tırmanırken, Thatcher'ın ülkeyi Falkland Savaşı'na sürükleyerek Milletler Topluluğu içinde ihtilafa neden olmasıyla durum daha da kötüleşir. Bu sırada Charles’ın genç Lady Diana Spencer (Emma Corrin) ile yaşadığı aşk İngiliz halkını birleştirmek için ihtiyaç duyulan peri masalını onlara sunsa da, Kraliyet ailesi kapalı kapılar ardında giderek daha fazla bölünme yaşamaktadır. Senaryosu Peter Morgan tarafından yazılan The Crown'un dördüncü sezonunda ayrıca Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter, Edinburgh Dükü rolünde Tobias Menzies, Prens Charles rolünde Josh O'Connor, Prenses Anne rolünde Erin Doherty, Camilla Parker Bowles rolünde Emerald Fennell, Ana Kraliçe rolünde Marion Bailey, Lady Fermoy rolünde Georgie Glen, Prens Andrew rolünde Tom Byrne, Prens Edward rolünde Angus Imrie ve Lord Mountbatten rolünde Charles Dance yer alıyor.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :