2020/10/20

Shawn Mendes: In Wonder (2020) Fragmanı

 

Bu samimi belgeselde, bir yıllık dünya turnesi boyunca izlediğimiz Shawn Mendes yıldızlığı, ilişkileri ve müzikteki geleceği konusunda içini döküyor.

Şöhret ve son dünya turnesinin beraberinde getirdiği fiziksel ve duygusal zorluklar Shawn Mendes'i hem kişisel hem de müzikal bir hesaplaşmaya itti.In Wonder bu sürecin ardından sanatçının çıktığı kendini keşfetme yolculuğunu aktarıyor. Yıldız bir sanatçı olmanın beraberinde getirdiği baskılar ve dünyanın gözü önünde yetişkinliğe geçmenin yol açtığı duygusal yük ile boğuşan şarkıcı-söz yazarına samimi bir bakış sunan belgesel, büyük oranda sanatçının kariyerindeki yükselişine ve son turnesine odaklanıyor. İzleyiciler, Mendes'in hem ev hayatına hem de Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya'yı kapsayan son turnesi boyunca yaşadıklarına tanıklık etme imkânı bulacak. Farklı yılları kapsayan görüntüler, Mendes'in yeni yetme bir söz yazarı olduğu yıllardan dünya çapında tanınan bir süperstar olmaya uzanan yolculuğunu ekranlara taşıyor.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :