2021/05/04

Sevgilimden Son Mektup - The Last Letter from Your Lover (2021) Türkçe Altyazılı Fragmanı

"Sevgilimden Son Mektup - The Last Letter from Your Lover", 1960'lardan kalma bir dizi aşk mektubu bulan bir gazeteci, bu gizli ilişkinin ardındaki gizemi çözmek için harekete geçer. Jojo Moyes'un kitabından uyarlandı.

Günümüze ve geçmişe ait iki hikâyenin iç içe geçtiği SEVGİLİMDEN SON MEKTUP, 1965 yılına ait bir dizi gizli aşk mektubu bulan ve bu mektupların ardındaki yasak aşkın gizemini çözmeye karar veren hırslı gazeteci Ellie Haworth'ın (Felicity Jones) yaşadıklarını aktarıyor. Ellie, varlıklı bir sanayiciyle evli olan Jennifer Stirling (Shailene Woodley) ve Jennifer'ın eşinin haberini yapmakla görevlendirilen finans gazetecisi Anthony O’Hare'in (Callum Turner) hikâyesine ışık tutarken, azimli ve çekici bir arşivcinin (Nabhaan Rizwan) mektupları bulmasına yardım etmesiyle kendisini de bir aşk hikâyesinin içinde bulur. Film, JoJo Moyes'un romanından uyarlandı ve Augustine Frizzell tarafından yönetildi.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :