2021/05/05

Halston (2021) Türkçe Altyazılı Fragmanı

"Halston", İsmiyle bir imparatorluk kurdu. Tarzıyla bir döneme yön verdi. Hızla şöhret olan Amerikalı moda tasarımcısı Halston'ın hayatı aynı hızla kontrolden çıkmaya başladı.

Mini dizi HALSTON efsanevi moda tasarımcısı Halston'ın (Ewan McGregor) hayatından bir kesit sunuyor. Kendi adını taşıyan markasıyla lüks, cinsellik, statü ve şöhret ile özdeşleştirilen bir moda imparatorluğu kuran Halston, 1970 ve 1980'li yılların New Yorku'na damgasını vurur. Ancak başka bir şirket tarafından satın alınan modaevi üzerindeki kontrolünü kaybetmesinin ardından Halston, en değerli varlığı olan adını geri kazanmak için mücadele etmek zorunda kalır. Dizinin baş yapımcıları Ryan Murphy, Ian Brennan, Alexis Martin Woodall, Daniel Minahan, Ewan McGregor, Killer Films'den Christine Vachon ile Pamela Koffler, Eric Kovtun ve Sharr White. Minahan aynı zamanda dizinin yönetmeni.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :