2021/05/19

Resident Evil: Infinite Darkness (2021) Türkçe Altyazılı Fragmanı

 

Dünya genelinde 100 milyondan fazla satış adediyle hayatta kalma temalı korku oyunlarının altın standardı olarak bilinen “Resident Evil”, şimdi de bilgisayar destekli Netflix orijinal anime dizisi olarak ekranlara gelecek.

 Dizi 2021'de dünya genelinde sadece Netflix'te yayınlanacak. 2017 tarihli bilgisayar destekli film “Resident Evil: Vendetta”dan bu yana geçen üç yılda daha da gelişen teknoloji, daha önce benzeri görülmemiş, tamamen 3 boyutlu bilgisayar destekli animasyon formatındaki bu yeni dizinin hayata geçirilmesine zemin hazırladı.
İlk oyunu 1996'da Sony PlayStation'da piyasaya sürülen Resident Evil serisi, yakında 25. yılını kutlayacak. Serinin bugün bile gelişmeye devam etmesiyle bu yeni yapım, serinin tarihine adını altın harflerle yazdıracak. Dizi, “RESIDENT EVIL: Infinite Darkness” adını taşıyor.

 Bu yeni dizinin yapımcılığını ve süpervizörlüğünü, Resident Evil serisindeki birçok yapımın hayata geçirilmesinden de sorumlu olan Capcom'dan Hiroyuki Kobayashi üstleniyor. Yapımı çok sayıda anime diziye hayat veren TMS Entertainment tarafından gerçekleştirilecek olan dizinin tamamen 3 boyutlu bilgisayar destekli animasyon yapımından ise Resident Evil: Vendetta'nın yapımcısı, Kei Miyamoto liderliğindeki Quebico sorumlu olacak.

Bu korku-aksiyon dizisinin merkezinde iki popüler karakter olan Leon S. Kennedy ve Claire Redfield'in hikâyeleri yer alacak. Dinamik aksiyon sahnelerini sürükleyici bir hikâye eşliğinde sunacak olan dizi, daha önce gördüklerinizden çok farklı bir Resident Evil dünyasını gözler önüne serecek.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :