2021/05/19

Feel Good (2020-2021) 2. Sezon Fragmanı

"Feel Good", Stand-up komedyeni Mae Martin, hem ayık kalmanın zorluklarıyla uğraşıyor hem de kız arkadaşı George ile tutku dolu, karmaşık ve yeni bir ilişkide yol alıyor.

Feel Good 'da Mae Martin tarafından canlandırılan Mae, stand-up dünyasının yükselen yeteneklerinden biri ve iyileşmekte olan bir bağımlıdır. Üstelik bağımlılık davranışları ve yoğun romantizm, hayatının her anına hükmetmektedir. Pragmatik biri olan ama şimdiye kadar kendini heteroseksüel olarak tanımlayan George (Charlotte Ritchie) ile tanışınca vurgun yemişe dönen Mae, George'un da benzer duygular hissetmesine şaşırır. Birlikte baş döndürücü bir aşka yelken açarlarken Mae ebeveynleriyle ilişkilerini, uyuşturucu destek grubundaki diğer bağımlıları ve yerel stand-up kulübündeki iş arkadaşlarını idare etmeye çalışır. Hepsinden önemlisi, George ile arasındaki ilişkiyi bir bağımlılık gibi değil, sağlıklı bir ilişki gibi sürdürmeyi dener. Ancak asıl soru, Mae'in aşka olan sağlıksız bağımlılığının yerine aşkın kendisini koyup koyamayacağıdır. Oldukça kişisel, karanlık ama eğlenceli bir hikâye olan Feel Good, günümüz dünyasında aşk, bağımlılık ve cinselliği keşfe çıkan iki genç insanın anlamlı ve kalıcı bir birliktelik kurma çabasını anlatıyor. 

Oyuncu Kadrosu: "Mae" rolünde Mae Martin, "George" rolünde Charlotte Ritchie, Mae’in annesi "Linda" rolünde Lisa Kudrow, Mae’in babası "Malcolm" rolünde Adrian Lukis ve "Maggie" rolünde Sophie Thompson

Mae Martin ve Joe Hampson tarafından yazılıp yaratıldı.

Yönetmen: Ally Pankiw
Yapımcı: Kelly McGolpin
Baş Yapımcılar: Ben Farrell, Ally Pankiw, Hannah Mackay, Toby Stevens
Yapım Şirketi: Objective Media Group İskoçya'ya bağlı Objective Fiction

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :