2014/02/23

Ömer - Omar (2013) Türkçe Altyazılı Fragmanı


Filmin Özeti:
"Vaad Edilen Cennet" filminin yönetmeni Filistinli Hany Abu-Assad’ın merakla beklenen yeni filmi."

İşgal altındaki Filistin’i ayıran Tecrit Duvarı…
Ömer, duvarın bu tarafında; ailesiyle yaşayan ve fırıncılık yapan bir delikanlı, bir özgürlük savaşçısı; diğer tarafına geçtiğinde ise sevgilisi için her türlü fedakarlığa hazır duygusal bir aşık.

Duvarın bu tarafındaki Ömer, diğer taraftaki gizli aşkı Nadia’yı görmek için her türlü fedakârlığa katlanmaya ve atılan kurşunlardan kaçmaya alışıktır. Ancak işgal altındaki Filistin ne basit bir aşk hikâyesini ne de sert bir direnişi kaldıracak durumda değildir.

Ömer, yine bir gün duvarı geçer ve çocukluk arkadaşları Nadia’nın direnişçi kardeşi Tarık ve Amjad ile birlikte bir İsrail askerinin öldürülmesi olayına karışır ve çok geçmeden İsrail istihbaratı tarafından yakalanır. Ömer, idealleri ve aşkı arasında bir karar vermek durumundadır. Askeri istihbarat birimleri ile tehlikeli bir kedi fare oyununun içine girer… Hem direnişçilerin güvenini yitirir ve ihanetle suçlanır, hem de aşkı Nadia’yı kaybeder. Ömer’in duyguları da Filistin gibi paramparça olmuştur…

Ömer - Omar (2013) Türkçe Altyazılı Fragmanı


Yönetmen: Hany Abu-Assad
Senaryo: Hany Abu-Assad
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Filistin
Dil: Arapça,| İbranice
Tür: Dram, Gerilim
Oyuncular: Adam Bakri, Leem Lubany, Iyad Hoorani

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :