2014/02/23

Mavi Dalga -The Blue Wave (2013) Fragmanı


Filmin Özeti:
Yaz boyunca görüşemeyen Deniz ve arkadaşlarının birbirlerine anlatacakları çok şey vardır. Son sınıftaki erkeklerin boyu ansızın uzamış, yeni albümler piyasaya çıkmış, Balıkesir’e doğalgaz gelmiştir. Ama aynı zamanda hiçbir şey değişmemiştir sanki. Anne babaları iş güç derdindeyken, Deniz ve arkadaşlarının üniversite tercihi konusunda kafaları hâlâ karışıktır. Günlük hayatın rutin telaşı içinde bir yandan gelecek planları yapar bir yandan da ergenliklerinin en çetrefil dönemini yaşarlar. Kaya’yla yakınlaşıyor olsa da Deniz’in aklı hâlâ rehberlik hocası Fırat’tadır. Arkadaşlarına bunun “her zamanki gibi bir şey” olmadığını kanıtlamak ister. Hem arkadaşlarının gelecek tasarılarından, hem de anne babasının mevcut durumlarından farklı bir hayatı arzular Deniz. Kimsenin bilmediği bir şarkı, umutsuz bir aşk, yalnızlık... İstanbul yerine Ankara, fen yerine sosyal bilimler… Başka bir dünya ama neresi?
Mavi Dalga, Zeynep Dadak ve Merve Kayan'ın ilk uzun metraj filmi.

Mavi Dalga - The Blue Wave (2013) Fragmanı


Yönetmen: Zeynep Dadak, Merve Kaya
Senaryo:  Zeynep Dadak, Merve Kaya
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Gençlik, Dram,
Oyuncular: Ayris Alptekin, Onur Saylak, Barış Hacıhan, Nazlı Bulum, Albina Özden, Begüm Akkaya, Fehime Seven, Sefa Tokgöz,Derya Durmaz, Cüneyt Yalaz, Sude Aslantaş

Ödüller: Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Yarışma (Antalya Golden Orange Film Festival National Competition)
En İyi İlk Film (Best Debut)
En İyi Senaryo (Best Script) Zeynep Dadak and Merve Kayan
En İyi Kurgu (Best Editing) Çiçek Kahraman

Filmin web sitesi - facebook

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :