2021/06/07

America: The Motion Picture (2021) Türkçe Altyazılı Fragmanı

"America: The Motion Picture", Amerikan Devrimi'ne alaycı bir bakış atan filmde motorlu testere sallayan George Washington, bira düşkünü kankası Sam Adams'la el ele verip Britanyalıları alt ediyor.

Alaycılığın sınırlarını zorlayan bu revizyonist tarihî animasyonda motorlu testere sallayan George Washington, Amerikan Devrimi'nde Benedict Arnold ve Kral James'i alt etmek üzere bir grup provokatörü bir araya getiriyor. Bu ekibin arasında biraya bayılan Sam Adams, ünlü bilim insanı Thomas Edison, beğeni toplayan binici Paul Revere ve son derece öfkeli Geronimo gibi isimler var. Savaşı kim kazanacak? Bunu kimse bilmiyor. Ama tek bir şeyden emin olabilirsiniz: Tanıdığınızı sandığınız tarihî kişilikler sizi çok şaşırtacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nin kuruluş hikâyesi neredeyse binlerce yıldır gizemini korumuş, tarihin tozlu sayfalarında unutulup gitmişti. Peki bu "özgürlükler ülkesini" kim, neden kurdu? Artık hepsini öğreneceksiniz. İnsanlık tarihinde ilk kez, Amerika'nın olağanüstü, tamamen gerçek kuruluş hikâyesi AMERICA: THE MOTION PICTURE'da anlatılıyor. Bu benzersiz kültürel etkinliği, tam da Kurucu Babalarımızın hikâyelerinin anlatılmasını istedikleri şekilde; Netflix'te, telefonunuzda, 30 Haziran'da izleyebilirsiniz. Yıldız seslendirme kadrosunda Amerikan halkının sevgilileri Channing Tatum, Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Judy Greer, Bobby Moynihan, Raoul Max Trujillo, Killer Mike, Andy Samberg, Will Forte ve Simon Pegg yer alıyor.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :