2021/05/06

Tuhaf Şeyler - Stranger Things (2016-) Türkçe Altyazılı 4. Sezon Teaser Fragmanı

 "Tuhaf Şeyler - Stranger Things", Ufak bir kasabada küçük bir çocuk kaybolunca, gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve tuhaf bir küçük kızın da parçası olduğu bir gizem ortaya çıkar.

Stranger Things: 1980'lerin bir nesli büyüleyen klasiklerine övgü niteliğindeki Stranger Things, bir çocuğun sırra kadem bastığı 1983 yılı Indianası'nda geçiyor. Arkadaşları, ailesi ve yerel polis, çocuğun ortadan kayboluşuna dair cevapları ararken kendilerini devlet tarafından yürütülen çok gizli deneylerin, ürpertici doğaüstü güçlerin ve son derece tuhaf küçük bir kızın karıştığı sıra dışı bir gizemin içinde bulur. Stranger Things 2: 1984 yılı. Hawkins, Indiana'da yaşayanlar Demogorgon'un saldığı korkunun ve Hawkins Laboratuvarının sırlarının yol açtığı sarsıntıyı henüz atlatamamıştır. Will Byers, Baş Aşağı'ndan kurtarılmış olsa da daha büyük ve daha uğursuz bir varlık, hayatta kalanları tehdit etmeye devam etmektedir. Stranger Things 3: 1985 yılı. Hawkins, Indiana'da yaz sıcakları artmaktadır. Okullar yaz tatilindedir. Kentte yepyeni bir alışveriş merkezi açılmıştır. Hawkinsli çocuklar yetişkinliğe geçmenin eşiğindedir. Tomurcuklanan aşk, grup içi dinamikleri karmaşık hâle getirmiştir. Ekip, birbirlerinden kopmadan büyümenin bir yolunu bulmak zorundadır. Bu sırada ufukta tehlike belirir. Kentin hem yeni hem de eski düşmanlar tarafından tehdit edilmesi, Onbir'e ve arkadaşlarına kötülüğün asla yok olmadığını, sadece dönüşümden geçtiğini hatırlatır. Şimdi hayatta kalmak için güç birliği yapmak ve arkadaşlığın korkudan daha güçlü olduğunu hatırlamak zorundadırlar. Stranger Things'i Netflix'te ziyaret edin.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :