2021/05/07

Ay Savaşçısı Filmi - Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie (2021) Türkçe Altyazılı Fragmanı

 

"Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie (Ay Savaşçısı)", Tam güneş tutulmasının ardından karanlık bir güç Dünya'nın üstünü kaplar. Dağılmış olan Denizci Muhafızları, ışığı dünyaya geri getirmek için bir araya gelmelidir.

İzleyeceğimiz maceralar, kiraz çiçeklerinin açtığı ve yüzyılın en büyük tam güneş tutulmasını kutlayan Tokyo'da tam bir bayram havasının hâkim olduğu Nisan ayında geçiyor. Yeni ay güneşi engelleyip yavaş yavaş ışığını söndürürken Usagi ve Chibi-Usa, Altın Kristal'in mührünü kırabilecek seçilmiş Genç Kızı arayan Pegasus'la karşılaşır. Bu sırada Ölü Ay Sirki adlı gizemli bir grup şehre gelir. Hain planları olan bu grup, kâbusların vücut bulmuş hâli olan ve Lemurlar olarak bilinen grubu dağıtmak, "Efsanevi Gümüş Kristal"i ele geçirmek, Ay ve Dünya'da egemenlik kurmak ve sonunda tüm evrenin hükümdarı olmak istemektedir.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :