2021/05/12

Penceredeki Kadın - The Woman in the Window (2021) Türkçe Altyazılı Fragmanı

"Penceredeki Kadın - The Woman in the Window", Agorafobisi nedeniyle evinden dışarı çıkamayan Anna Fox, New York'taki apartman dairesinin penceresinden sokağın karşısındaki yeni aileyi gözetlemeye başlar. Anna'nın acımasız bir suça tanıklık etmesinin ardından ise sırlar birer birer açığa çıkmaya başlar. Gerçekte hiçbir şey ve hiç kimse göründüğü gibi değildir.

Agorafobisi olan çocuk psikoloğu Anna Fox (Amy Adams), New York'taki apartman dairesinin penceresinden sokağın karşısında oturan kusursuz aileyi gözetlemeye başlar. Ancak istemeden acımasız bir suça tanıklık ettiğinde Anna'nın hayatı altüst olur. Tracy Letts'in çok satan romanından uyarlanan bu sürükleyici psikolojik gerilimde şoke edici sırlar birer birer ortaya çıkıyor. Hiç kimsenin ve hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bu filmin oyuncu kadrosunda Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Tracy Letts, Jennifer Jason Leigh ve Julianne Moore yer alıyor.

Penceredeki Kadın - The Woman in the Window (2021) Kamera Arkası 1


Penceredeki Kadın - The Woman in the Window (2021) Kamera Arkası 2


Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :