2021/05/01

Lucifer (2016-) 5. Sezon İkinci Kısım Türkçe Altyazılı Fragmanı

Yeni yaratıcınızla tanışma vakti geldi! Lucifer heyecan dolu sekiz yeni bölümle geri dönüyor. 5. Sezon: 2. Kısım, 28 Mayıs'ta yayında.

"Lucifer", Cehennemin Efendisi olmaktan bıkan şeytan, Los Angeles'a yerleşir, bir gece kulübü açar ve bir cinayet dedektifiyle ilişki kurar.

Cehennemin Efendisi olmaktan bıkan ve kendisini mutsuz hisseden Lucifer, tahtından feragat eder. Krallığını terk edip kendini Los Angeles'ın görkemli ve parıltılı yaşantısının çılgın temposuna bırakan Lucifer, başta becerikli dedektif Chloe Decker olmak üzere Los Angeles Polis Teşkilatına yardım etmenin keyfini çıkarır. 5. sezonun 1. Kısmında, Lucifer Cehennem'e geri dönmüşken ikiz kardeşi Michael gizlice Dünya'da onun yerini alır. Sonuçta, Lucifer geri dönmeli ve erkek kardeşinin darmaduman ettiği hayatını yoluna koymalıdır. Ayrıca nihayet Chloe'ye duyduğu hislerle yüzleşecek ve hayranların en baştan beri sorduğu bir soruya cevap verecek: "Yapacaklar mı, yapmayacaklar mı?"


Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :

1 comentários:

Write comentários
ali
AUTHOR
30 Mayıs 2021 23:19 delete

5. Sezon 2. Kısım yayınlandı hatta 6. Sezon onayı dahi aldı hocam

Reply
avatar