2021/05/24

La Casa de Papel (2017-) 5. Kısım Tarih Duyurusu

Bu sadece bir kavga değil, savaşın ta kendisi. Direniş geri dönüyor! İlk beş bölüm 3 Eylül, son beş bölüm 3 Aralık 2021’de.

"La Casa de Papel ", Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler.

Bu film, La Casa de Papel'in kültürel bir fenomene dönüşmesini irdeliyor. Kamuoyundan ve dünya çapında diziyi takip eden hayran kitlesinden gelen çarpıcı tepkilere göz atılıyor. Ünlüler, sanatçılar, düşünürler, eleştirmenler, hayranlar ve blog yazarları dâhil uluslararası toplumun çeşitli kesimlerinden kişilerin yanı sıra La Casa de Papel'in oyuncuları ve yaratıcıları ile yapılan röportajların ve güncel olaylardan görüntülerin kullanıldığı film, şu sorunun etrafında dönen bir tartışma yaratacak: La Casa de Papel'in dünya genelinde böylesine bir coşku dalgası yaratmasına yol açan şey nedir?

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :