2021/05/18

Kimsin Sen? - Good on Paper (2021) Türkçe Altyazılı Fragmanı


Yıllar boyu kariyerini aşk hayatının önünde tutan stand-up komedyeni Andrea Singer, mükemmel erkekle karşılaşır. Kâğıt üzerinde bütün özellikleri taşıyor görünse de bu erkek tam olarak göründüğü kişi mi?

Stand-up kariyerini her zaman en öne koyan Andrea Singer için flört kolay olsa da aşk bir öncelik değildi. Ta ki Dennis ile karşılaşana dek. Şeytan tüyüne sahip bu sıra dışı adam, Andrea'yı yelkenleri suya indirmeye ikna eder. En iyi arkadaşı Margot ise Dennis'in tam olarak göründüğü kişi olduğuna ikna olmaz. Üstelik Andrea'yı Dennis'in gerçek kimliğini ortaya çıkarmak üzere çılgın ve beyhude görünen bir kovalamacaya zorlar. Büyük oranda gerçek bir öyküden uyarlanan "KİMSİN SEN?" adlı bu komedinin başrolünde ve senarist koltuğunda keskin zekâlı komedyen Iliza Shlesinger var. Filmde rol alan diğer isimler ise Ryan Hansen, Margaret Cho ve Rebecca Rittenhouse.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :