2021/05/11

Dom (2021-) Fragmanı

"Dom", Rio de Janeiro'nun orta sınıfından yakışıklı bir çocuk olan Pedro'nun gençlik yıllarında kokainle tanışması ve onu 2000'li yılların başında Rio'daki magazin gazetelerine hâkim olan bir suç çetesinin lideri olma yoluna soktuğunu anlatıyor: Pedro Dom. Aksiyon, macera ve drama arasında gidip gelen Dom, denizin dibinde bir keşif yapan, bunu yetkililere bildiren ve sonunda polis istihbarat servisine katılan Pedro’nun babası Victor Dantas'ı da izliyor. Dizi, ikisi de doğru ile yanlış arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran durumlarla yüzleşirken, birbirlerini yansıtan ve tamamlayan, zıt yaşamlar yaşayan baba ve oğulun yolculuğunu anlatıyor.

Gabriel Leone ve Flavio Tolezani'nin yanı sıra Filipe Bragança, Raquel Villar, Isabella Santoni, Ramon Francisco, Digão Ribeiro, Fabio Lago, Julia Konrad ve André Mattos yer alıyor. Dom'un yönetmenliğini Vicente Kubrusly ve ayrıca Fabio Mendes, Higia Ikeda, Carolina Neves ve Marcelo Vindicatto'nun da yer aldığı yazı ekibinin başındaki Breno Silveira yönetiyor. Dizinin yapımcılığını Conspiração'dan Renata Brandão e Ramona Bakker yapıyor. Orijinal film müziğini Antonio Pinto besteledi.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :