2021/05/17

After Life (2019-) Fragmanı


"After Life", Eşinin ölümünü kabullenmekte zorlanan bir gazete yazarı, kendisine yardım etmek isteyenleri uzaklaştırmak için hırçın bir yeni kişiliğe bürünür.

1. Sezon:

Kusursuz bir hayatı olan Tony (Ricky Gervais), eşi Lisa'nın ölümünün ardından farklı bir karaktere bürünür. İntihar etmeyi bile düşünen Tony, sonunda olabildiğince uzun yaşamaya ve bundan böyle dünyayı cezalandırmak için canının istediği her şeyi söyleyip yapmaya karar verir. Tony kendine ve diğer insanlara önem vermemenin bir süper güç olduğunu düşünür. Ancak çevresindekiler, tanıdıkları iyi huylu eski Tony'yi kurtarma çabasına girişince işler sarpa sarar.

Dizide Gervais'e Tony'nin eşi Lisa rolünde Kerry Godliman (Derek), Tony'nin kayınbiraderi Matt rolünde Tom Basden (Plebs, David Brent: Life On The Road), Tony'nin en iyi arkadaşı Lenny rolünde Tony Way (Yarının Sınırında), Tony'nin babası rolünde David Bradley (Harry Potter serisi, Game of Thrones) ve Tony'nin babasının hemşiresi rolünde Ashley Jensen (Extras) eşlik ediyor.

Penelope Wilton (Downton Abbey, Doctor Who), David Earl (Cemetery Junction, Derek), Joe Wilkinson (Him and Her), Kerry Godliman (Derek), Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty, Tim Plester ve Diane Morgan (David Brent: Life On The Road) dizide rol alan diğer isimler.

Netflix orijinal dizisi AFTER LIFE, Derek Productions imzasını taşıyor. Altı bölümlü dizinin yaratıcısı, senaristi ve yönetmeni Ricky Gervais. Yapımcı Charlie Hanson. Baş yapımcılar ise Ricky Gervais ve Duncan Hayes.


2. Sezon:

Küçük kurgusal kent Tambury'de geçen komedi-drama dizisi, yerel gazetede yazar olarak çalışan ve eşinin kansere yenik düşmesiyle hayatı altüst olan Tony'nin (Ricky Gervais) öyküsünü anlatıyor. 

2. sezonda eşinin ölümünün yol açtığı derin kederle boğuşmaya devam eden Tony, çevresindekiler için daha iyi bir arkadaş olmaya çalışır. Karakterlerin her birinin yaşadığı sorunlar, yerel gazetenin kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasıyla iyice yoğunlaşır.

Kentteki yerel amatör tiyatro oyunu herkesin keyfini yerine getirmeye yetecek midir?

Netflix orijinal dizisi AFTER LIFE, Derek Productions imzasını taşıyor. Altı bölümlü dizinin yaratıcısı, senaristi ve yönetmeni Ricky Gervais. Yapımcı Charlie Hanson. Baş yapımcılar ise Ricky Gervais ve Duncan Hayes.

Ricky Gervais'in yanı sıra 2. sezonda tekrar izleyeceğimiz oyuncular: Penelope Wilton (Downton Abbey, Doctor Who), David Bradley (Harry Potter serisi, Game of Thrones), Ashley Jensen (Extras), Tom Basden (Plebs, David Brent: Life On The Road), Tony Way (Yarının Sınırında), David Earl (Cemetery Junction, Derek), Joe Wilkinson (Him and Her), Kerry Godliman (Derek), Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve Diane Morgan (David Brent: Life On The Road), Tracy-Ann Oberman (Eastenders). Bu sezon kadroya yeni katılan isimler: Peter Egan (Downton Abbey), Ethan Lawrence (Bad Education) ve Bill Ward (Coronation Street, Emmerdale Farm).

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :