2021/04/30

The Kominsky Method (2018-2021) 3. Sezon Fragmanı

"The Kominsky Method", Oyuncu koçu Sandy Kominsky ve en yakın dostu Norman Newlander yaşlanmanın inişli çıkışlı yollarında ilerlerken birbirlerinin hayatında kahkahanın eksik olmamasını sağlar.

Sandy Kominsky (Oscar® ödüllü Michael Douglas), The Kominsky Method'ın final sezonunda yaşlılığa karşı verdiği mücadeleyi yanında can dostu Norman Newlander (Oscar® ödüllü Alan Arkin) olmadan sürdürmek zorunda. Üstelik eski eşi Roz Volander'ın (Oscar® adayı Kathleen Turner) gelişiyle Sandy'nin hayatı iyice karmaşık bir hâl alacak. Roz, Los Angeles'a kızları Mindy (Sarah Baker) ve Mindy'nin sevgilisi Martin (Paul Reiser) ile zaman geçirmek için geldiğinde eski çiftin çalkantılarıyla ünlü ilişkisinde fırtınalar kopacak. Bu sezon The Kominsky Method her zamanki gibi para, ölüm, aşk, cinayet ve gerçeğe dönüşen hayallere odaklanıyor. Lisa Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers ve Haley Joel Osment tekrar konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak. Hem eğlenceli hem de dokunaklı öyküsüyle Altın Küre Ödülü® sahibi The Kominsky Method, 9 kez Emmy Ödülü®'ne aday gösterilen Chuck Lorre tarafından yaratılan ve tek kamerayla çekilen yarımşar saatlik bir komedi dizisi. Lorre, Al Higgins ve Douglas, dizinin baş yapımcıları. Dizinin yapımcısı ise Warner Bros. Television iş birliğiyle Chuck Lorre Productions, Inc. Dizi altı bölümlük üçüncü sezonuyla ekranlara veda edecek.


Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :