2021/04/26

Master of None (2015-) 3. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

"Master of None", Beğenilen dizide aktör Dev, çocukluk arkadaşı Denise ve farklı tipte insanlardan oluşan arkadaş grupları aşk, kariyer, toplumsal sorunlar ve benzeri konularla uğraşıyor.

Ödüllü dizi Parks and Recreation'daki rolüyle tanınan komedyen Aziz Ansari, genel hatlarıyla kendi hayatını konu alan yeni Netflix orijinal komedi dizisi Master of None ile karşınızda. Sanatçı dizinin başrolünü, senaristliğini ve yönetmenliğini üstleniyor. Master of None ne yiyeceğine ve hayatının geri kalanında ne yapacağına karar veremeyen 30 yaşındaki New Yorklu aktör Dev'in kişisel ve profesyonel hayatından bir kesit sunuyor. Dev'in iddialı, komik ve sinema dilini kullanan hikâyesi hem oldukça genel hem de fazlasıyla kişisel. Dev bu öyküde yaşlanmanın zorluklarından göçmenlik deneyimine ve hatta akşam yemeği için en lezzetli makarnayı bulmaya kadar farklı konulara sürükleniyor. Dizinin yaratıcıları Ansari ve Parks and Recreation'ın senaristi Alan Yang. Dizinin yapımcıları ise Aziz Ansari, Alan Yang, Michael Schur, Dave Becky ve David Miner. Master of None'ı Netflix'te izleyin.


Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :