2021/04/25

Headspace: Uyku Rehberi (2021-) 1. Sezon Türkçe Dublajlı Fragmanı

"Headspace: Uyku Rehberi", Headspace ile nasıl daha iyi uyuyacağınızı öğrenin. Her bölüm uykuya dair yanlış kanıları açıklıyor, ipuçları sunuyor ve rehberli gevşeme egzersizleriyle sona eriyor.

Uykuya dair her türlü bilgiyi içeren Headspace: Uyku Rehberi ile uykuyla ilişkinizi ve daha dinlendirici bir gece için sağlıklı alışkanlıklar edinmeyi öğrenin. Animasyon şeklinde hazırlanmış yedi bölümde, Headspace'in meditasyon yöneticisi olan farkındalık öğretmeni Eve Lewis Prieto, sağlıklı bir gece uykusunun ardındaki bilimi gözler önüne sererek hiç olmadığı kadar iyi uyumanızı sağlayacak ipuçlarını paylaşıyor. On beşer dakikalık her bölüm uykuyla ilişkimizin farklı bir yönünü keşfe çıkıyor. Uykusuzluk, stres, telefonlarımız ve hatta uyku hapları gibi konuları ele alan bölümlerin sonunda ise daha iyi bir uykuya dalmanıza yardımcı olacak rehberli bir gevşeme egzersizi sizleri bekliyor. Headspace ve Vox Media Studios tarafından hazırlanan Headspace: Uyku Rehberi, üç dizilik bir serinin ikincisi. Serideki diğer yapımlar ise şu anda yayınlanmakta olan Headspace: Meditasyon Rehberi ve yakında ekranlara gelecek olan interaktif bir deneyim.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :