2021/01/26

Suç Mahalli: Cecil Hotel - Horror at the Cecil Hotel (2021-) Türkçe Altyazılı Fragmanı

"Suç Mahalli: Cecil Hotel - Horror at the Cecil Hotel", Elisa Lam'in kaybolması Cecil Hotel'in kötü şöhretini daha da artırır. "Bir Katilin İfadeleri: Ted Bundy"nin yaratıcısı ile karanlık bir dünyaya dalmaya hazır olun.

Suç Mahalli: Cecil Hotel, günümüz suç dünyasındaki kötü şöhretli mekânları çevreleyen efsaneleri ve gizemi yıkan yeni bir belgesel dizisinin ilk sezonu, yönetmenliğinde ise Bir Katilin İfadeleri: Ted Bundy ve Paradise Lost'tan tanıdığımız Joe Berlinger var. Los Angeles şehir merkezinde bulunan Cecil Hotel, yaklaşık bir yüzyıl boyunca zamansız ölümlerden seri katillere ev sahipliği yapmaya kadar şehirde yaşanan en kötü olaylardan bazılarıyla ilişkilendirildi. 2013'te ise bir üniversite öğrencisi olan Elisa Lam'in Cecil'da kalırken ortadan kaybolması medyanın yoğun ilgisini çekti ve vakayı çözmeye istekli internet hafiyelerini de harekete geçirdi. Otelin karmaşık tarihindeki son olay olan bu kayıp vakası, Los Angeles'ın en korkunç ortamlarından birine tüyler ürpertici ve etkileyici bir bakış sunuyor.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :