2021/01/06

Chilling Adventures of Sabrina (2018–2020) Çekim Hataları - Kamera Arkası

Özet: "Chilling Adventures of Sabrina", Yarı insan yarı cadı Sabrina, aile mirası Gecenin Kilisesi ile ölümlü gençlerin dünyası arasında kendine yer bulmaya çalışırken sihir ve haylazlık bir araya geliyor.

Korku, gizem ve elbette cadılıkla dolu, karanlık bir yetişkinliğe geçiş öyküsü olan Chilling Adventures of Sabrina, Genç Cadı Sabrina'nın kökenlerini ve maceralarını anlatıyor. 3. kısımda Sabrina, önceki bölümlerde yaşanan rahatsız edici olayların etkisiyle sersemlemiş bir hâldedir. Babası Lucifer'ı yenmiş olsa da Karanlıklar Lordu, Sabrina'nın sevgili erkek arkadaşı Nicholas Scratch'in vücudundaki zindanında sıkışıp kalmış hâldedir. Nick'in nihai bir fedakârlıkta bulunduğunu ve Madam Şeytan'ın titiz gözetimi altında Cehennem'de yandığını ve acı çektiğini bilen Sabrina büyük bir pişmanlık içindedir. Ölümlü arkadaşları Harvey, Rosalind ve Theo'dan oluşan "Korku Kulübü"nün yardımıyla onu ebedi lanetten kurtarıp tekrar kollarına almayı kendine görev edinir. Ancak Karanlıklar Lordu'nun yerinden edilmesi, tüm âlemlerde bir şok dalgasına yol açmıştır. Tahtın boş olması nedeniyle Sabrina, tahtı ona meydan okuyan yakışıklı Cehennem Prensi Caliban'a karşı korumak üzere "Kraliçe" unvanını üstlenmek zorunda kalır. Bu sırada Greendale'de gizemli bir karnaval kente giriş yapar ve beraberinde hem Spellmanlar hem de Cadı Meclisi için tehdit oluşturan bir şey getirir: antik bir kötülüğü diriltmeyi amaçlayan bir pagan kabilesi.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :