2020/12/07

Transformers: War for Cybertron (2020-) 2. Sezon Dünya'nın Doğuşu Fragmanı

Allspark’ın kaybolması, Ark’ın ise uzayın derinliklerinde mahsur kalmasıyla Optimus Prime ve hayatta kalan Autobotlar umutsuzca zamana karşı yarışırlar. Üstelik bu sırada Paralı Askerler adlı bağımsız bir Transformers grubuyla ve çaresiz Megatron'un gazabıyla başa çıkmaları gerekmektedir. Transformers: War for Cybertron: Dünya'nın Doğuşu, 30 Aralık'ta yalnızca Netflix'te.

Transformers (Transformers: War for Cybertron) evreninin kökenlerini aktaran öyküde Autobotlar ve Decepticonlar, acımasız bir iç savaşta gezegenlerini yakıp yıkarken iz bırakacak iki lider ortaya çıkar.

Autobot ve Decepticon robotları arasındaki yıkıcı iç savaşın son saatleridir. Gezegenleri Cybertron'u harap eden bu savaş, kırılma noktasındadır. Liderler Optimus Prime ve Megatron, kendi dünyalarını kurtarmak ve halklarını birleştirmek istemektedir, fakat her ikisi de kuralları kendi belirlemek ister. Bu çatışmayı bitirmeye çalışan Megatron, Cybertron gezegenindeki tüm yaşamın ve gücün kaynağı olan Allspark'ı kullanarak Autobot'ları "yeniden biçimlendirmeyi" ve böylece Cybertron'u "birleştirmeyi" planlar. Sayıca ve cephanece kendilerinden üstün olan düşmanın kuşatması altındaki savaş yorgunu Autobotlar, çaresizce bir dizi karşı saldırı planlar. Bir şekilde her şey yolunda giderse, bu planın sonunda akılalmaz bir seçenek söz konusu olacak ve gezegenlerini kurtarmak için onu öldürmeleri gerekecektir.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :