2020/12/07

Sweet Home (2020-) Türkçe Alt Yazılı Fragmanı

"Sweet Home", Aynı adlı popüler webtoon'dan uyarlanan sürürkleyici dizi Sweet Home, insanların kendi bireysel arzularını yansıtan canavarlara dönüştüğü eşsiz bir dünyayı konu ediniyor. Hikâyede ailesini kaybeden münzevi lise öğrencisi Cha Hyeon-su, kendisini tuhaf ve şaşırtıcı durumların beklediği yeni bir daireye taşınıyor.

Netflix orijinal dizisi Love Alarm'daki Sun-oh rolüyle yeni nesil bir yıldız olarak isim yapan Song Kang, Hyeon-su'yu canlandıracak. Drama dizisi Voice'taki çarpıcı performansıyla bir karakter oyuncusu olarak eşsiz yeteneğini sergileyen Lee Jin-uk ise gizemli Pyeong Sang-uk'u canlandıracak. No Mercy'deki etkileyici oyunculuğuyla tanınan Lee Si-young oldukça sert bir kadın olan Seo Yi-gyeong'a hayat verecek. Netflix uyarlaması için yaratılan bu özgün tiplemenin, webtoon'un hayranları için de merak konusu olması bekleniyor.

Sweet Home ayrıca Lee Do-hyun (Hotel del Luna), Kim Nam-hee (Mr. Sunshine), Go Min-si (Love Alarm), Park Kyu-young (Romance is a Bonus Book), Go Youn-jung (He Is Psychometric), Kim Kap-soo (Designated Survivor: 60 Days) ve Kim Sang-ho (Kingdom) gibi hem tanıdık oyunculardan hem de yeni simalardan oluşan renkli bir ansambl kadro barındırıyor.

Yönetmen Lee Eung-bok'un yeni ve sürükleyici dizisi Sweet Home'un yapımcılığını Studio Dragon üstleniyor. Senaryoda ise Hong So-ri, Kim Hyung-min ve Park So-jeong'un imzaları bulunuyor.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :