2020/12/14

Equinox (2020-) Türkçe Alt Yazılı Fragmanı

"Equinox", Öğrencilerle dolu bir otobüsün ortadan kaybolmasına tanıklık etmesinden yirmi yıl sonra Astrid, kurbanlardan biriyle karşılaşır ve olayı araştırmaya başlar.

1999 yılında, Astrid 9 yaşındayken o sene mezun olmaya hazırlanan bir sınıf dolusu öğrenci açıklanamayacak biçimde hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolur. Kaybolan öğrencilerden birinin kız kardeşi olan Astrid, olayın ardından görmeye başladığı kâbusların travmatik ve rahatsız edici etkileriyle boğuşur. 2020 yılında, ailesiyle birlikte huzurlu bir yaşam sürmekte olan Astrid'in kâbusları aniden geri dönüp ona yeniden musallat olur. 1999'daki olaydan sağ kurtulan tek kişinin esrarengiz biçimde ölmesinin ardından ablasına ve sınıftakilere ne olduğunu öğrenmeye karar veren Astrid, asla hayal edemeyeceği biçimlerde bağlantılı olduğu, karanlık ve rahatsız edici bir gerçeği ortaya çıkarır.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :