2020/11/01

We Are the Champions (2020-) Fragmanı


Kimi sıra dışı, kimi ise kelimenin tam anlamıyla tuhaf! Birbirinden çok farklı spor müsabakalarını ve bu sporlarla ilgilenen tutkulu toplulukları keşfetmeye hazır olun.

Baş yapımcı Rainn Wilson'ın sunduğu We Are the Champions varlığından bile haberdar olmadığınız en alışılmadık, en büyüleyici ve en tuhaf derecede ilham verici yarışmaları keşfe çıkıyor. Benzersiz bir yarışmayı ele alan her bölüm, kendi olağan dışı dünyalarında birer kahraman olmak için ellerinden gelen her şeyi yapan son derece yetenekli yarışmacıların kararlılık ve tutkuyla dolu yaşantılarına bir pencere açıyor. Dizide yer alan yarışmalar: Peynir Yuvarlama, Acı Biber Yeme, Avangart Saç Stilleri, Yoyo, Dans Eden Köpekler ve Kurbağa Zıplatma. We Are the Champions bir Dirty Robber yapımı. Brian Golden Davis, Nick Frew ve Martin Desmond Roe baş yapımcılığı ve yönetmeliği üstleniyor. Chris Uettwiller ve anlatıcı Rainn Wilson ise diğer baş yapımcılar.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :