2020/11/18

The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone Blu-Ray Fragmanı

Baba III  - The Godfather: Part III (1990) Blu-Ray Fragmanı
(The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone)

Yönetmen ve senarist Francis Ford Coppola, The Godfather: Part III'ün 30. Yıldönümünü kutlayan destansı Godfather üçlemesinin son filmi için yeni kurgulanmış ve restorasyonlu blu-ray fragman yayınladı. Aralık ayında ABD'de yeniden vizyona giriyor.

Oyuncular: Al Pacino, Diane Keaton, Andy Garcia, Franc D'Ambrosio, Bridget Fonda, George Hamilton, Joe Mantegna, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola, Raf Vallone.

Özet: "Baba III  - The Godfather: Part III", sinema tarihinin başyapıtlarından biri olan Baba serisinin üçüncü ve son filmi. Ailenin lideri olan Michael Corleone artık 60’ına geldiği için kendisine yeni bir varis aramaktadır. Kendisi yeraltı dünyasından çekilecek ve ailesinin suç dünyasıyla ile olan bağlarını da koparacaktır. Varis olarak gözünü kestirdiği kişi ise Vincent’dır. Fakat olaylar Michael’ın umduğu gibi gitmez ve yeni hesaplaşmalar ve oyunlar baş gösterir...

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :