2020/11/13

Aunty Donna's Big Ol' House of Fun (2020-) Klip / Sahne

"Aunty Donna's Big Ol' House of Fun", Komedi üçlüsü Aunty Donna kendilerine has absürt ve ezber bozan tarzlarını skeçler, şarkılar, eklektik karakterler aracılığıyla sergiliyor. Bu arada yukarıdaki videoda gördüğünüz gibi halan bir ev arkadaşı arıyorlarmış. İlgilenenlere duyurulur.

Avustralyalı komedi grubu Aunty Donna sizleri devasa eğlence evine davet ediyor! Altı bölümlük yeni Netflix orijinal skeç dizisi Aunty Donna’s  Big Ol' House of Fun ile Mark Samual Bonanno, Broden Kelly ve Zachary Ruane, izleyicileri gündelik hayatlarında absürtlüklerle dolu bir maceraya çıkarıyor. Taşlamalara, parodilere, zekice kelime oyunlarına, çığır açan müziklere ve çok daha fazlasına hazırsanız gelin bu çılgın üçlüye siz de katılın. Dizinin yapımcılığını Pacific Electric Picture Company'den Ed Helms, Mike Falbo ve Brett Harris ile Comedy Bang! Bang!'den Scott Aukerman ve David Jargowsky üstleniyor

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :