2020/11/18

Alice in Borderland (2020-) 2. Fragmanı

"Alice in Borderland ", Bilgisayar oyunu takıntılı genç bir adam ve iki arkadaşı kendilerini Tokyo'nun tuhaf bir versiyonunda bulur ve sağ kalmak için tehlikeli oyunlara katılmak zorunda kalır.

Bıkkın, işsiz ve bilgisayar oyunları takıntılı genç bir adam olan Arisu, kendini birden Tokyo'nun esrarengiz şekilde terk edilmiş bir versiyonunda bulur. Bu tuhaf dünyada hayatta kalmak için arkadaşları ile tehlikeli oyunlarda yarışmak zorunda olan Arisu, oyunlarda tek başına mücadele eden Usagi adlı genç bir kadınla tanışır. Birlikte, hayatlarını riske atarken ve yaşamanın ne anlama geldiğiyle yüzleşirken art arda bir dizi gizemi çözmeye çalışırlar. 

Alice in Borderland, ilk olarak Weekly Shonen Sunday S / Weekly Shonen Sunday'de yayımlanan ve HARO ASO'nun imzasını taşıyan, hayatta kalma temalı gerilim türü mangadan uyarlandı. Shinsuke Sato tarafından yönetilen dizide başrolleri Kento Yamazaki (Kingdom, The Disastrous Life of Saiki K) ve Tao Tsuchiya (Library Wars: BOOK OF MEMORIES, Mare) paylaşıyor.

Orijinal hikâye: Shogakukan Inc. tarafından yayımlanan, Haro Aso imzalı orijinal çizgi roman "Imawa no Kuni no Alice" 

Yönetmen: Shinsuke Sato 

Oyuncu Kadrosu: Kento Yamazaki ve Tao Tsuchiya Nijiro Murakami, Yuki Morinaga, Keita Machida, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Shuntaro Yanagi, Yutaro Watanabe, Ayame Misaki, Mizuki Yoshida, Tsuyoshi Abe, Nobuaki Kaneko, Sho Aoyagi, Riisa Naka 

Senaristler: Yoshiki Watabe, Yasuko Kuramitsu ve Shinsuke Sato 

Müzik: Yutaka Yamada 

Görüntü Yönetmeni: Taro Kawazu 

Yapım Tasarımcısı: Iwao Saito 

Aksiyon Yönetmeni: Yuji Shimomura 

Görsel Efekt Süpervizörleri: Makoto Kamiya, Atsushi Doi 

Baş Yapımcı: Kaata Sakamoto 

Yapımcı: Akira Morii 

Yapım Şirketi: ROBOT 

Yayın Programı: 2020'de Netflix'te yayınlanacak.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :