2020/10/28

Beyaz Kaplan - The White Tiger (2020) Teaser Fragmanı

"Beyaz Kaplan - The White Tiger" Azimli bir Hint sürücü, yoksulluktan kaçıp zirveye çıkmak için kıvrak zekâsını kullanır. New York Times çok satanlar listesindeki kitaptan uyarlanan efsanevi bir serüven.

Balram Halwai (Adarsh Gourav) günümüz Hindistanı'nda yoksul bir köylüden başarılı bir girişimciye dönüştüğü destansı ve kara mizahla dolu yükseliş öyküsünü anlatıyor. Kurnaz ve hırslı genç kahramanımız, allem edip kallem edip Amerika'dan kısa süre önce dönen Ashok (Rajkummar Rao) ve Pinky'nin (Priyanka Chopra Jonas) şoförü olur. Yaşadığı toplum tarafından kusursuz bir hizmetkâr olarak yetiştirilen Balram'ın zengin patronlarının gözüne girerek onlar için vazgeçilmez biri hâline gelmesi uzun sürmez. Ancak ihanetle dolu bir gecenin ardından Balram, efendilerinin onu tuzağa düşürüp kendilerini kurtarmak için her türlü yozluğa başvurabileceklerini fark eder. Her şeyini kaybetmenin eşiğinde olan Balram, bu bozuk ve eşitsiz düzene başkaldırarak başka türlü bir patron olur. New York Times çok satanlar listesine giren ve 2008'de Man Booker Ödülü'nü kazanan romandan uyarlandı.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :