2020/12/16

Azizler (2021) Fragmanı

"Azizler", Aziz, hayatta zor günlerden geçen bir kişidir. Aziz, gençken kariyer hayallerinden uzak, sevmediği bir işi denedi. Dört yıldır Burcu'da çalışan Aziz artık kendisiyle ilişkisini bitirmesi gerektiğine inanıyor. Aynı zamanda herkesin çaresizliğinden kurtulmak isteyen Aziz'in önünde bir fırsat vardır. Aziz'in tek bir şey yapması gerekiyor, o da yalan söylemeye devam etmektir. Ancak yalan söylemesinin sonuçları Aziz'in hayatının değişmesine neden olur.

Taylan Biraderler'in yeni filmi Azizler, varoluşsal bir kriz yaşayan Aziz'in öyküsünü anlatıyor. Gençlik yıllarının artık sonuna gelen Aziz, hayatından hiç memnun değildir. Yıllardır sevmediği bir işte çalışmaktadır ve gençliğinde kendisi için kurduğu mesleki hayallerden oldukça uzaktır. Sevgilisi Burcu ile dört yıldır süren ilişkisinin ise artık sonlanması gerektiğini fark eder... Yalnız kalmaya, kendisiyle vakit geçirmeye, özgürleşmeye duyduğu ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Sonunda, en çaresiz anında, karşısına beklenmedik bir fırsat çıkar, ancak Aziz'in tehlikeli bir yalan söylemesi ve bu yalanı sürdürmesi gerektirmektedir. Katlanmak zorunda kalacağı sonuçlar, Aziz'in hayatını büsbütün değiştirecektir. 

Berkun Oya'nın kaleme aldığı filmde Aziz'i yetenekli oyuncu Engin Günaydın canlandırıyor. Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, Fatih Artman ve İrem Sak gibi birbirinden yetenekli isimler de ona eşlik ediyor.Azizler 8 Ocak'ta yalnızca Netflix'te.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :