2017/12/29

Bu Hafta Vizyonda - 29 Aralık 2017

Muhteşem Showman - The Greatest Showman (2017)



Yönetmen: Michael Gracey
Senaryo: Jenny Bicks, Bill Condon, Jenny Bicks
Yapım Yılı: 2017
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Tür: Biyografi, Dram, Müzikal
Oyuncular: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya...

Özet ve Detaylar:
"The Greatest Showman", gösteri dünyasının doğuşunu ve hayaller gerçekleştiğinde hissettiğimiz müthiş duyguyu kutlayan, cesur ve orijinal bir müzikal. P.T. Barnum'ın hırsı ve hayal gücünden esinlenilen "The Greatest Showman", yoktan başlayarak dünya çapında sansasyona sebep bir gösteriyi yaratan bir vizyonerin öyküsünü anlatır. "The Greatest Showman", heyecan verici yeni film yapımcısı Michael Gracey tarafından yönetildi. Filmin müzikleri Akademi Ödülü sahibi Benj Pasek ve Justin Paul’a ("Aşıklar Şehri") ait. Akademi Ödülü adayı Hugh Jackman'ın başrolünü aldığı filmde Jackman'a, Akademi Ödülü adayı Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron ve Rebecca Ferguson eşlik ediyor.

Muhteşem Showman - The Greatest Showman (2017) Fragman

Jumanji: Vahşi Orman - Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
Yönetmen: Jake Kasdan
Senaryo: Chris McKenna, Erik Sommers, Scott Rosenberg, Jeff Pinkner, Chris McKenna, Chris Van Allsburg
Yapım Yılı: 2017
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Tür: Aksiyon, Macera, Komedi
Oyuncular: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart...

Özet ve Detaylar:
Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarının düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar. 1995 yapımı kült film Jumanji'nin devam halkası olan filmin başrollerini Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ve Nick Jonas üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan otururken, filmin senaryosu ise Scott Rosenberg'e emanet.

Jumanji: Vahşi Orman - Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) Fragman


Vincent'ı Sevmek - Loving Vincent (2017)
Yönetmen: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
Senaryo: Dorota Kobiela, Hugh Welchman, Jacek Dehnel
Yapım Yılı: 2017
Ülke: İngiltere, Polonya
Dil: İngilizce
Tür: Animasyon, Biyografi, Suç, Dram
Oyuncular: Douglas Booth, Jerome Flynn, Robert Gulaczyk...

Özet ve Detaylar:
Film ünlü ressam Vincent Van Gogh’un oldukça ilgi çekici hayat hikayesini ressamın tablolarını bir araya getirerek anlatıyor. Filmde yer alan 60.000 karenin her biri Polonya ve Yunanistan’da yer ala stüdyoyu ziyaret eden 125 profesyonel yağlı boya ressamı tarafından çizildi. Bu filmde Van Gogh’un etkileyici resimleri kadar tutkulu ve talihsiz hayat hikayesi ile gizemli ölümünü de izleme olanağı bulacaksınız.

Vincent'ı Sevmek - Loving Vincent (2017) Fragman



Kalp Atışı Dakikada 120 - 120 battements par minute (2017)
Yönetmen: Robin Campillo
Senaryo: Robin Campillo, Philippe MangeotCopeland
Yapım Yılı: 2017
Ülke: Fransa
Dil: Fransızca
Tür: Dram
Oyuncular: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel...

Özet ve Detaylar:
1990'ların başlarıdır, AIDS yıllardır öldürmektedir. Act Up-Paris de AIDS ile mücadele için kurulan sivil örgütlerden biridir. Nathan’da toplumun bilgisizliği ve duyarsızlığı ile mücadele veren, ilaç şirketlerinin çıkarcılığına karşı savaşan bu gruba katılmıştır. Şiddetli tartışmalar, eylemler ve coşkulu dans partilerinin kendisine yeni yer edinen Nathan, grubun radikal gücü Sean’a aşık olur. Yaşadığı tutkulu aşk ve AIDS karşı verdiği mücadele kendisini yeniden inşa etmesine neden olacaktır. Robin Campillo'nun yazıp yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel, Antoine Reinartz, Félix Maritaud gibi isimler yer alıyor.
Kalp Atışı Dakikada 120 - 120 battements par minute (2017) Fragman


Karabasan - Slumber (2017)
Yönetmen: Jonathan Hopkins
Senaryo: Richard Hobley, 
Yapım Yılı: 2017
Ülke: ABD, İngiltere
Dil: İngilizce
Tür: Korku
Oyuncular: Maggie Q, Honor Kneafsey, Sylvester McCoy...

Özet ve Detaylar:
Alice Arnold bir uyku doktorudur. Erkek kardeşinin gizemli ölümü onda büyük bir travma yaratmıştır. Uyku problemi yaşayan bir hastasını muayene ederken hastanın babası tarafından saldırıya uğrar. Ailenin uyku sorunlarının kaynağı olarak görülen baba yaptığı saldırı sonrasında tutuklanır ve hapse girer. Fakat bu her şeyin daha kötü olmasına neden olur. Uyku sorunlarına çözüm bulamayan Alice yavaş yavaş bilimsel gerçeklerden uzaklaşmaya başlar. Yaşanan kabusun karanlık bir güç tarafından kaynaklandığını keşfeden Alice, bu güçle yüzleşmek zorundadır.

Karabasan - Slumber (2017) Fragman


Parayı Bulduk (2017)
Yönetmen: İhsan Taş
Senaryo: İhsan Taş
Yapım Yılı: 2017
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Komedi
Oyuncular: Ersin Korkut, Alay Cihan, Afrikalı Ali...

Özet ve Detaylar:
Çok akıllı bir kadın olan Nermin kumarhane müdürlüğü yapmaktadır; fakat kumar oynatmak yasaktır. Yakalanmamak için bir dizi önlem alan Nermin kumarhaneye film seti havası verir. Fakat bu hiç de iyi bir fikir olmayacaktır. Figüranlık yapan Artist Kemal, kumarhaneyi gerçek bir film seti zanneder ve işe başlar. Sette çalıştığını zanneden Kemal çok mutludur ancak bu mutluluk kısa sürecektir. Bir dizi komik olay onları beklemektedir. Ersin Korkut, Afrikalı Ali, Alay Cihan, Metin Yıldırım, Gülsüm Alkan, Metin Keçeci gibi ünlü oyuncuların rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda İhsan Taş oturuyor. Filmin senaryosu da İhsan Taş'a ait.

Parayı Bulduk (2017) Fragman

Anons (2017)
Yönetmen: Mahmut Fazıl Coşkun
Senaryo: Mahmut Fazıl Coşkun
Yapım Yılı: 2017
Ülke: Türkiye, Bulgaristan
Dil: Türkçe
Tür: Dram
Oyuncular: Ali Seçkiner Alıcı, Hayrullah Tarhan Karagöz, Murat Kılıç...

Özet ve Detaylar:
1963 yılının Mayıs ayında Ankara’da başlayacak olan bir darbenin hazırlık çalışmaları vardır. Teğmen Şinasi, Binbaşı Kemal, Binbaşı Rıfat ve Albay Reha darbenin İstanbul ayağında görevlidirler. Etkili bir bildirinin darbenin başarısında önemli olacağını, halkı bu sayede yanlarına çekeceklerini düşünen dört asker, darbe gecesi Ankara’daki radyolarda okunacak darbe bildirisinin bir benzerini İstanbul’da okumayı planlarlar. Fakat hesap etmedikleri bir şey vardır o da sivil hayatın görünmeyen gücü.

Anons (2017) Fragman


Asya (2017)
Yönetmen: Murat Aslan
Senaryo: Murat Aslan
Yapım Yılı: 2017
Ülke: Türkiye, Fransa
Dil: Türkçe, Fransızca
Tür: Dram
Oyuncular: Marie-Ange Gontara, Philippe Ohrel...

Özet ve Detaylar:
70 yaşındaki Pier’in beyninde tümör vardır. Gittikçe büyüyen tümör Pier’in hayatını derinden etkilemektedir. Acıları arttıkça hayattan kopmak ister. Hayatının son zamanlarını daha fazla acı içinde geçirmek istemez ve ötenazi yapılmasını ister. Bu sırada Pier için Asya adında bir bakıcı tutulur. Asya, Pier’in son zamanlarında onun yanında olacak ve yaşamını değiştirecektir. Yönetmen ve senaristliğini Murat Aslan’ın üstlendiği filmin başrolünü Marie-Ange Gontara ve Philippe Ohrel canlandırıyor.

Asya (2017) Fragman

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :