2016/01/13

Yitik Kuşlar - Lost Birds (2015) Fragman

Yönetmen: Aren Perdeci, Ela Alyamac
Senaryo: Aren Perdeci, Ela Alyamac
Yapım Yılı: 2015
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Tarih, Dram
Oyuncular: Dila Uluca, Heros Agopyan, Takuhi Bahar, Ahmet Uz, Arto Arsenyan, Anahit Varis, Sarkis Acemoğlu, Hovsep Karagözyan, Bercuhi Berberyan, Kirkor Dinçkayıkçı

Özet ve Detaylar:
Yıl 1915. Anadolu’da bir Ermeni köyünde, varlıklı bir ailenin çocukları olan Maryam ve Bedo günlerini yaramazlık yaparak ve gizli güvercinliklerinde oyunlar oynayarak geçirirler. Çocuklar bir gün ormanda küçük mavi bir kuş bulurlar ve adını Baçik koyarlar. Maryam ve Bedo bir sabah annelerinden habersiz Baçik’e bakmak için evden kaçarlar. Gizli güvercinliklerinden döndüklerinde ev bomboştur. Köyde de kimsecikler kalmamıştır ve köy adeta hayalet bir köye dönüşmüştür. Artık çocukları zorlu bir macerada beklemektedir, acaba kaybettikleri ailelerine kavuşmaları mümkün olacak mıdır? Senaristliğini ve yönetmenliğini Aren Perdeci ile Ela Alyamaç'ın üstlendiği filmin başrollerinde Heros Agopyan ve Dila Uluca bulunuyor.

Tüm içerik için tıklayın.

Yitik Kuşlar - Lost Birds (2015) Fragman

Filmin web sitesi

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :