2016/01/09

Osman Pazarlama (2016) Fragman

Yönetmen: Togan Gökbakar
Senaryo: -
Yapım Yılı: 2016
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Komedi
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Selim Akgül, Feriştah Senem Yıldırım, Yurtşen Fidan, Demet Akalın
Özet ve Detaylar:
Aşık olduğu kızla evlenmek için başarılı bir iş adamı olmayı hedefleyen Osman Şaşmaz'ın (Şahan Gökbakar) eğlence ve kahkaha dolu hikayesi anlatılıyor. İstanbul'un orta halli semtlerinden birinde yaşayan Osman Şaşmaz, Uzakdoğu'dan getirttiği ürünleri satmaya çalışır. Öte yandan da icatlarını yatırımcılara pazarlayıp zengin olmaya çalışmaktadır. Sevdiği kızın babasına kendini ispat etmeye çalışan Osman, türlü maceralar atılmaktadır. Osman'ın en büyük yardımcıları ise sağ kolu Erkan (Mehmet Selim Akgül) ile aile dostlarının kızı Songül (Feriştah Senem Yıldırım) karakterleridir. Osman Pazarlama filmi, Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik serisinden sonra oynadığı uzun metrajlı altıncı film olma özelliği taşıyor.
Şahan Gökbakar 'ın başrolde oynadığı filmde Mehmet Selim Akgül, Feriştah Senem Yıldırım, Yurtşen Fidan ile konuk oyuncular Demet Akalın ve Okan Kurtyer alıyor.
Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Osman Pazarlama 19 Şubat 2016'da sinemalarda!

Tüm içerik için tıklayın.

Osman Pazarlama (2016) Fragman

Filmin web sitesi 

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :