2016/01/28

Hep Yek (2015)

Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu
Senaryo: Alper Erze, Suat Özkan, Bilal Kalyoncu
Yapım Yılı: 2015
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Komedi
Oyuncular: Gökhan Yıkılkan, İnan Ulaş Torun, Fırat Tanış, Gürkan Uygun, Denise Capezza, Tuna Orhan, Fuat Ergin, Yüksel Arıcı, Ferdi Sancar, Volkan Başaran, Füsun Demirel
Özet:
Yerli yapım bir komedi olan Hep Yek filminin yapımcılığını ve dağıtımcılığını Roll Caption firması üstleniyor. Fırat Tanış, Gürkan Uygun, İnan Ulaş Torun ve Gökhan Yıkılkan'ın başrollerinde oynadığı filmin yönetmeni Ali Yorgancıoğlu. Hep Yek'in senarist koltuğunda Alper Erze, Suat Özkan, Bilal Kalyoncu oturuyor. Cevat, Türkiye'nin ünlü Kabadayılarından birinin ş ehvet ve şan dü şkünü oğludur. Uluslararası alanda şöhrete sahip manken Camilla'yı tutkulu a şkı sonucunda kaçırmaya karar verir. Bu kaçırma operasyonunu Cevat adına Ziya Baba üstlenir. Ziya Camilla'yı kaçırır ve Camilla'yı bir paket içinde Cevat'a götürme görevini Şahin'e verir. Ancak Şahin, Cevat'a götürdüğü paketin içinde ne olduğunu bilmez. Ş ahin paketi İzmir'den, İstanbul'a getirirken Gürkan ve Altan adında iki belalı ile yolu kesişir , onlar yüzünden Cevat'a götüreceği paketi kaybeder. Bu sebeple Şahin hayatının en zor 48 saatini yaş amak zorunda kalır.

Tüm içerik için tıklayın.

Hep Yek (2015) Teaser
Hep Yek (2015) Sahne 1

Hep Yek (2015) Sahne 2

Hep Yek (2015) Fragman 1

Hep Yek (2015) Sahne 3

Hep Yek (2015) Sahne 4

Hep Yek (2015) Sahne 5

Filmin web sitesi

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :