2015/12/16

Nadide Hayat (2015) Fragman, Kamera Arkası, Sokak Röportajları

Yönetmen: Çağan Irmak
Senaryo: Ali Demirel, Çağan Irmak, Emre Özdür, Volkan Sümbül
Yapım Yılı: 2015
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Komedi
Oyuncular: Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sevil Akı, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Gizem Erdem, Burak Can, Ali Karagöz, Doruk Kayra Sevir, Tarık Tarcan.

Filmin Özeti: 
Demet Akbağ’ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla’nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50’sinden sonra hayatı değişen Nadide’nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek için kolları sıvayan Nadide, gazetede gördüğü bir haberle kendisini önce okul sıralarında, ardından mavi sularda bulur... Kadrosunda Yetkin Dikinciler, Sevil Akı, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek, Ümit Erlim, Sadi Celil Cengiz, Gizem Erdem, Burak Can, Ali Karagöz, Doruk Kayra Sevir’in bulunduğu, Çağan Irmak’ın merakla beklenen, TAFF imzalı ‘Nadide Hayat’ 18 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Nadide Hayat Fragmanı
Nadide Hayat Kamera Arkası (Oynatma Listesidir)

Nadide Hayat Röportajları

Filmin web sitesi

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :