2015/12/20

Gassal (2015) Fragmanları

Yönetmen: Alper Kıvılcım
Senaryo: Alper Kıvılcım
Yapım Yılı: 2015
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Korku, Gerilim
Oyuncular: Ayhan EROĞLU (Gassal Abbas) Nilay OLCAY (Akay) Hatice YILDIZ (Abbas'ın Annesi) Mustafa ÇELİK (Muhtar) Alican ÇOKOĞUR Muratcan BOZASLAN

Özet & Detaylar:
Gassal Abbas ücra bir köydeki evinde kendi başına yaşamaktadır. Evin en alt katını gasilhane olarak kullanan Abbas burada köyün erkek ölülerini yıkar ve kefenler. Şehir hayatından bıkan Akay’ın yolu Abbas’ın yaşadığı köyden geçer. Akay’ın ilk başta bir tek gece için misafir olacağını sanan Abbas durumun gidişatından huzursuz olur ama kendini bu gidişattan alamaz da. Annesinin kâbusu Abbas’ın peşini bırakmazken an ve an yaşanan gelişmeler her şeyin açıklığa kavuşmasını sağlayacaktır. Kim masum ya da kim daha kötü anlamanın tek yolu yüzleşmektir. Bu yüzleşme seyirciye korku ve gerilim dolu anlar yaşatacaktır. Korku, gerilim türündeki filmin senarist ve yönetmeni bu türdeki yapıtlarıyla tanınan Alper Kıvılcım. Filmin oyuncu kadrosunda ise Ayhan Eroğlu, Nilay Olcay, Hatice Yıldız ve Mustafa Çelik gibi isimler bulunuyor. Gassal, bir ölü yıkayıcının psikolojisini derinlemesine irdeliyor.

Tüm içerik için tıklayın.

Gassal (2015) Teaser Fragmanı 1

Gassal (2015) Teaser Fragmanı  
 
Gassal (2015) Fragmanı 
Filmin web sitesi

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :