2014/04/01

Sabotaj - Sabotage (2014) Sahneleri


Filmin Özeti:
Polislerin hayatını gerçekçi ve cesurca perdeye aktarmasıyla ünlenen yönetmen David Ayer, 10 Narkotik Büro ajanından oluşan dünyanın en iyi saldırı timlerinden birinin macerasını aktardığı Sabotage filminde, beyaz perde efsanesi Arnold Schwarzenegger'ı yeni baştan yaratıyor.

Özel tim, bir kartelin hücre evine baskın düzenler, ama bu baskın aslında, bizzat Narkotik Büro çalışanları tarafından hazırlanmış çok ince bir soygun operasyonudur. Çaldıkları 10 milyon doları saklayan sahtekar ajanlar sırlarının güvende olduğunu düşünürken, birisi ekipteki herkesi teker teker öldürmeye başlar. Ceset sayısı giderek artarken, timdekiler de dahil olmak üzere herkes şüpheli durumuna düşer.

Bu aksiyon macera filmi Arnold Schwarzenegger, Olivia Williams, Mireille Enos, Sam Worthington, Harold Perrineau, Terrence Howard, Joe Manganiello, Max Martini, Josh Holloway, ve Kevin Vance gibi yıldızları bir araya topluyor.

"Sabotaj - Sabotaj - Sabotage" filmine ait tüm içerik

Sabotaj - Sabotage (2014) Sahneleri
Not:Otomatik oynatma listesidir.


Yönetmen: David Ayer
Senaryo:  Skip Woods, David Ayer
Yapım Yılı: 2014
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Tür: Aksiyon, Suç, Dram, Gerilim
Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Mireille Enos, Olivia Williams, Joe Manganiello, Sam Worthington, Max Martini, Josh Holloway, Terrence Howard

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :