2014/04/21

Cennetten Kovulmak - The Fall From Eden (2013) Teaser Fragmanı


Filmin Özeti:
İstanbul’da çoğunlukta Kürt işçilerin çalıştığı bir inşaatta elektrik mühendisi olarak çalışan Emine, askerdeki kardeşinin bir çatışmada öldürülmesinden sonra işçilere ve ona platonik aşk besleyen kaçak işçi Kürşat’a karşı düşman kesilir. Kürşat’ın iş kazası sonucu ölümünün ardından cesedi sahipsiz kalır. Emine, cesedi Kürşat’ın ailesine ulaştırmakta kararsızdır.

Ayşe ise Muş’un bir köyünde her şeyden habersiz öğretmeninden dinledikleri ve TV’de izlediklerinden dolayı İstanbul’a hayranlık duyan, kalabalık bir Kürt ailenin kızıdır. Ailesinin üzerindeki korucu baskısı ve abisi Mehmet’in Jitem tarafından öldürülmesinden sonra diğer abisiyle ablası gerillaya katılır. Ayşe,  annesi ve babasıyla bir başına kalır. Çevresi ve vicdanı arasında sıkışıp kalan Emine ve daha önce hayallerini süsleyen İstanbul’a şimdi zorunlu göç edecek olan Ayşe’nin iç içe geçmiş hikayesidir.

"Cennetten Kovulmak - The Fall From Eden" filmine ait tüm içerik

Cennetten Kovulmak - The Fall From Eden (2013) Teaser Fragmanı


Yönetmen: Ferit Karahan
Senaryo: Ferit Karahan
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Türkiye
Dil: Türkçe
Tür: Dram
Oyuncular: Ezgi Asaroğlu, Rojin Tekin, Bünyamin Kavut, Aziz Çapkurt, Gülistan Acet, Mirza Metin, Jülide Kural, Yavuz Çetin, Alan Ciwan

Filmin web sitesi

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :