2014/03/29

Muhteşem Yüzyıl 130. Bölüm Fragmanı


Hürrem ve Nurbanu savaşı başlıyor!

Hürrem’in cevabı Süleyman’ı darmadağın ediyor! Gazanfer, Nurbanu’yu boğulmaktan son anda kurtarıyor. Ölümden dönen Nurbanu, Hürrem’i suçluyor. Hürrem ve Nurbanu savaşı başlıyor! Bayezıt’ın gönlüne girmeyi başaran Defne, öğrendiği bir sırrı Selim’e ifşa ediyor. Selim’in kendisine kurduğu tuzak Bayezıt’ı çileden çıkarıyor! Mihrimah’ın vücudunda yaralar çıkıyor! Yaraları tedavi için gelen hekim Pedro,Mihrimah’ın aklını başından alıyor. Fatma, Hürrem’i büyük bir tehlikenin içine atıyor! Hürrem’i kurtarmaya giden Süleyman gördüğü manzara karşısında şok oluyor! Süleyman, Fatma’yı payitahttan kovuyor! Falcı kadından duydukları Hürrem’i dehşete düşürüyor! Süleyman ise Mustafa’nın mektubuyla birlikte kalbini de ateşe atıyor!

Süleyman’ın sorusuyla büyük bir şok yaşayan Hürrem, Süleyman’ın canını yakan bir cevap verir.Bu cevap Hürrem’le Süleyman’ı birbirinden daha da uzaklaştırır.

Gazanfer, tüm yasakları çiğneyerek hareme girip, Nurbanu’yu kurtarır. Gazanfer’in hamama girmesine sinirlenen Selim, onu saraydan göndermeye karar verir. Nurbanu, kendisini öldürmeye çalışanın Hürrem olduğuna Selim’i ikna edemez. Can korkusuna düşen Nurbanu, Gazanfer’den büyük bir fedakarlık yapmasını ister.

Mihrimah’ın vücudunda yaralar çıkar. Saray hekimleri yaraları bir türlü iyileştiremez. Sokollu’nun önerdiği İspanyol hekim Pedro, Mihrimah’ın ilgisini cezbederken, Rüstem’i kıskançlık krizine sokar.

Defne yazdığı aşk notuyla Bayezıt’ın gönlüne girmeyi başarır. Bayezıt’ın odasında bulduğu gizli mektuptan Selim’i haberdar eder. Selim’in Bayezıt’a kurduğu tuzak, iki kardeşin arasındaki gerilimi doruğa çıkarır.

Fatma, Hürrem’i büyük bir tehlikenin ortasına atar.Hürrem o cendereden mucizevi bir biçimde kurtulur. Saldırının ardında Fatma’nın olduğunu öğrenen Süleyman, kardeşini saraydan kovar.Vicdan azabından kurtulmak isteyen Süleyman, Mustafa’nın mektubunu ateşe atar...

Yayın Günü:  2 Nisan Çarşamba
Yayın Saati:  20.00

'Muhteşem Yüzyıl' tüm fragmanları

Muhteşem Yüzyıl 130. Bölüm Fragmanı

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :