2014/03/22

Yasak Bölge - Brick Mansions (2014) Fragmanı 2


Camille Delamarre'ın yönetmen koltuğunda oturduğu aksiyon, suç ve dram öğelerini barındıran Fransa ve Kanada ortak yapımı film 'Brick Mansions' da Robert Maillet, RZA ve geçtiğimiz sene hayatını bir trafik kazası sonucu kaybeden 'Hızlı ve Öfkeli serilerinden tanıdığımız Paul Walker oynuyor.

Filmin Özeti:

Distopyan bir Detroit'te, güzel günlerden kalma tuğla evler artık sadece en azılı suçlulara ev sahipliği yapmaktadır. Buradaki suçu engelleyemeyen polis, şehrin geri kalanını korumak için bölgeyi devasa duvarlarla çevrelemiştir. Gizli polis Damien Collier'ın (Paul Walker) her günü yolsuzlukla mücadele ederek geçmektedir. Dino (David Belle) için de her gün, dürüst yaşamak için verilen bir savaştır.

Yollarının aslında hiç kesişmemesi gerekirken ama uyuşturucu mafyası lideri Tremaine (RZA), Lino'nun sevgilisini kaçırınca, Damien korkusuz eski mahkûmun yardımını isteksizce kabul eder. Şimdi ikisi birlikte, bütün şehri yok edebilecek sinsi bir planı durdurmak zorundadır.

Müthiş dövüş sahnelerinin yer aldığı YASAK BÖLGE, aksiyon filmlerine yeni bir soluk getirecek.


Yasak Bölge - Brick Mansions (2014) Fragmanı 2
 
Yasak Bölge - Brick Mansions (2014) Galeri


Yönetmen: Camille Delamarre
Senaryo:  Luc Besson, Bibi Naceri
Yapım Yılı: 2014
Ülke: Fransa, Kanada
Dil: İngilizce
Tür: Aksiyon, Suç, Dram
Oyuncular: Paul Walker, Robert Maillet, RZA...

'Yasak Bölge - Brick Mansions' filmine ait tüm içerik

Filmin web sitesi - facebook - twitter

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :