2014/02/28

Uzun Yol - Little Happiness (2014) Fragmanı


Filmin Özeti:
Uzun Yol, küçük hayatlı insanların, küçük mutlulukları yakalama çabası içindeyken içine düştükleri büyük çıkmazlar üzerine yaşadıkları hesaplaşmaları konu almaktadır. Bu hesaplaşmalar “kazanma-kaybetme” temelinde başta sevdikleriyle, hayatla,  ama en önemlisi kendileriyle olur. Tabi ki bu erkek egemen hesaplaşmalar içinde en çok zarar gören yine bir kadın olur.

Uzun Yol - Little Happiness (2014) Fragmanı



Yönetmen: Nihat Seven
Senaryo: Melek Seven, Nihat Seven
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Türkiye, İngiltere
Dil: Türkçe
Tür: Dram
Oyuncular: Hakan Yufkacıgil, Nil Günal, Ahmet Özarslan, Murat Muslu, Bora Cengiz...

Yönetmen:
1973 yılında İmranlı – Sivas’ta doğdu. Glasgow Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 3 yıl okudu. London Metropolitan Üniversitesi Sinema bölümünden ve Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Ayrıca Marmara Üniversitesi Sinema bölümünde ziyaretçi öğrenci olarak okudu. Londra Üniversitesi Performans Sanatları bölümünde 1 yıllık oyunculuk eğitimi aldı.  NFT’da Oyuncu Yönetmek eğitimi aldı. WAES’de yönetmenlik eğitimi ve 1 yıllık film yapımı eğitimi aldı. University of West of England’ta Avrupa sineması alanında mastır yaptı. Eğitim suresi boyunca sayısız workshop’a katıldı.

Filmleri:
2013 – Uzun Yol / Little Happiness
2012 – Suya Mum / Candle to Water
2010 – Masal Aşklar  / Love Tales
2010 – Kırk Kırık Söz (Kısa Film)
2000 – Gölge Aşkları / Shadow Loves
1999 – Gümüş (Kısa Film)

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :