2014/02/01

Super Bowl 2014 Film Spotları


ABD'de her yıl düzenlenen Amerikan futbol ligi şampiyonluk maçı olan Super Bowl reklam aralarında gösterilmek için hazırlanan filmlerin Super Bowl'a özel reklam filmleri.

Nuh: Büyük Tufan - Noah (2014) Super Bowl 2014 Film Spot'u


Filmin Özeti:
Film, Hz. Nuh'un hayatını ve bir gemi inşa edip insanlığı felaketten kurtarışını anlatıyor... Dünyayı yok edecek olan büyük tufandan önce yüce bir görev için Tanrı tarafından seçilmiş Nuh rolünde ise Akademi Ödüllü oyuncu Russell Crowe başrolde.

İnanılmaz Örümcek-Adam 2 - The Amazing Spider-Man 2 (2014) Super Bowl 2014 Film Spot'u


Filmin Özeti:
Örümcek-Adam'ın en önemli savaşının kendisiyle olduğunu hep biliyorduk; Peter Parker'ın sıradan sorumluluklarıyla, Örümcek-Adam'ın sıradışı sorumlulukları arasındaki mücadele. Ama, İnanılmaz Örümcek-Adam 2'de Peter Parker daha büyük bir çatışmanın başlayacağını fark ediyor.
Örümcek-Adam (Andrew Garfield) olmak harikadır. Peter Parker için gökdelenler arasında yüzmek, bir kahraman olmak ve Gwen (Emma Stone) ile vakit geçirmek kadar müthiş hiçbirşey yoktur. Ama, Örümcek-Adam olmanın da bir debeli vardır ve New York'luları, şehirlerini tehdit eden korkunç kötü adamlardan koruyabilecek tek kişi Örümcek-Adam'dır. Electro'nun (Jamie Foxx) ortaya çıkması ile, Peter'ın kendisinden çok daha güçlü biriyle yüzleşmesi gerekir. Ve eski dostu Harry Osborn'un (Dane DeHaan) da dönmesiyle, Peter bütün düşmalarının ortak noktasının OsCorp Şirketi olduğunu fark eder.
Yönetmen Marc Webb. Yapımcular Avi Arad ve Matt Tolmach. Senaryo Hikayesi ve Senaryo Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinkner. Stan Lee ve Steve Ditko'nun Marvel Comic Book'undan uyarlanmıştır .

3 Days to Kill (2014) Super Bowl 2014 Spot'u

Filmin Özeti:
Kızını bulmaya çalışırken ölümle yüz yüze gelen bir gizli servis ajanına, hayatını kurmak için bir teklif gelir. Deneysel bir ilaç üzerinde test edilecektir ve yaşama geri dönecektir. Ama karşılığında son bir görev onu bekler…
Daha önce Zafer Bizimdir, Terminatör Kurtuluş, İyi Olan Kazansın gibi filmlere imza atan ve yapımcılık yönüyle de tanınan McG’nin yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunda ise Luc Besson ve Adi Hasak’ın imzası var. Filmin oyuncuları arasındaysa Amber Heard, Hailee Steinfeld ve Kevin Costner yer alıyor.

Draft Day (2014) Super Bowl 2014 Spot'u


Filmin Özeti:
Ulusal Futbol Ligi (NFL) için yapılacak seçimlerde Cleveland Browns takımının yöneticisi Sonny Weaver büyük bir sınav verecektir. Kendi kişisel tercihleri ve profesyonel seçimi arasında mekik dokuyan Waver, oyuncuların futbol geleceği üzerinde karar verme noktasına gelecektir. Herkes onun ağzından çıkacak isimlere odaklanmıştır… Ivan Reitman’ın yönetmenliğini üstlendiği spor filminden başrol usta aktör Kevin Costner’ın. Kadroda kendisine eşlik eden isimlerse Jennifer Garner, Ellen Burstyn, Denis Leary ve Frank Langella.

Kaptan Amerika: Kış Askeri - Captain America: The Winter Soldier (2014) Super Bowl 2014 Spot'u

Filmin Özeti:
SSCB döneminde özel kuvvetler içerisinde yetiştirilen ve Winter Soldier (Kış Askeri) adı verilen bir adam aslında tam bir ölüm makinasıdır. Rusya tarafından donmuş bir gölde bulunur ve önüne çıkan her şeyi yerle bir etmeye kararlıdır.
Kaptan Amerika yanına Falcon'u ve Kara Dul'u da alarak güç birliği yapar ve soğuk diyarlardan gelen bu düşmana karşı büyük bir mücadeleye girer.

Pompeii (2014) Super Bowl 2014 Spot'u

Filmin Özeti:
Milattan önce 79 yılında, Vesuvius volkanı şiddetli bir patlamaya sahne olur ve bulunduğu antik Pompeii şehrini tehdit altına alır. Gemilerde köle olarak çalışan Milo, Naples'e gidecek olan gemide çalıştığı esnada bu patlama anına tanık olur. Olayın canlı tanığı olan Milo, bu dehşet anına ve sonrasında yaşananlara baktığında bildiği tek dünyanın, ateş ve küller nedeniyle yıkıma uğradığını fark eder. Öte yandan aşık olduğu Flavia da artık harabeye dönen bu olağanüstü güzellikteki şehirde hayatta kalmak için, patlamanın doğurduğu yıkıntıların arasında sığınacak bir yer aramaktadır. Flavia Roma komutanıyla evlenmesi için baskı altında tutulsa da Milo aşkı için savaşmaktan vazgeçmemiştir. Milo, Pompoii'ye geri dönüp hem gerçek aşkını hem de en yakın arkadaşını kurtarmaya karar verir.
Resident Evil ve Death Race gibi filmlerin yönetmeni Paul W.S. Anderson'ın yönetmenliğini yaptığı projenin başrollerini Kit Harington, Kiefer Sutherland ve Emily Browning paylaşıyor.

Hazine Avcıları - The Monuments Men (2014) Super Bowl 2014 Spot'u

Filmin Özeti:
Başarılı aktör ve yapımcı George Clooney'nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçiyor. Bir romandan beyazperdeye uyarlanan filmde, bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle oluşan ekip, Naziler tarafından ele geçirilen ve her an yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan önemli sanat eserlerini kurtarmaya çalışacak. Filmin başrollerini ise Matt Damon, George Clooney ve Cate Blanchett paylaşıyor.

Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı - A Million Ways to Die in the West (2014) Super Bowl 2014 Spot'u

Filmin Özeti:
Western türündeki filmde, ürkek bir çiftçi bir silahlı çatışmada sözünden dönünce kız arkadaşı (Seyfried) tarafından terk edilir. Fakat bir kanun kaçağının karısı (Charlize Theron) kendisine nasıl ateş edileceğini öğretince kahramanımız da kız arkadaşını geri kazanmak için bir şans elde eder.

RoboCop (2014) Super Bowl 2014 Spot'u
Filmin Özeti:
Efsane filmin yeniden çevirilen bu versiyonunda RoboCop, sokakları çetelerden temizlemeye devam ediyor. İlk RoboCop programının iptal edilmesinden 20 yıl sonra Los Angeles şehri suçla savaşmak için programı tekrar yürürlüğe geçirmeye karar verir. Robocop yine Los Angeles sokaklarındadır. Joel Kinnaman, Abbie Cornish ve Gary Oldman'ın yönettiği filmin yönetmenliğini José Padilha yapıyor.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :