2014/02/15

Kahraman Çocuk 3D (2014) Filminden Sahne


Filmin Özeti:
Kahraman Çocuk filminin hikayesi Çin Yeni Yıl'ı kutlamalarıyla ilgili efsaneye dayanmaktadır.

Bulunduğu ortamda alay konusu olan Guan, en iyi arkadaşı Monga'nın vahşi yaratık Nian tarafından kaçırıldığını öğrenince, arkadaşını kurtarmak için macera dolu bir yola koyulur.

Guan küçük bir köyün eteklerinde oturmaktadır. Devamlı o köyün çocukları tarafından sevilmenin ve kabul edilmenin hayalini kuran Guan, iyi huylu, utangaç ve bir o kadarda sıkılgan bir çocuktur.

Guan görüntüsü nedeniyle devamlı, Zorba Ahu'nun liderlğindeki okul çocuklarının alay konusu olmuştur. Ancak Guan, iyi niyeti ve nezaketiyle bütün haksızlıklara ve kötülüklere karşı göğüs gerer ve iyi arkadaşlıklar edinmeyi başarır.

Guan iyi niyeti ile kötülüğü dize getirir...

Tâki vahşi yaratık Nian, bilinmeyen nedenlerle en iyi arkadaşı Monga'yı elinden alana kadar. Monga'yı kurtarmak için zorlu bir yolculuk başlar. Guan bu çetin ve uzun yolculuk sırasında, karşısında bekleyen karanlığı, bu kez iyilik ve nezaketle yenemiyeceğini anlar, ve dönüşüm başlar.

Kahraman Çocuk, dostluk, onur, sevgi ve intikam içeren 3D macera ve aksiyon filmidir.
Oscar ödüllü görsel efekt ekibinin harikalar yarattığı bir Çin yapımıdır.

Kahraman Çocuk 3D (2014) Filminden Sahne


Yönetmen: Tyler T. Tunç
Senaryo:  Tyler T. Tunç, Michelle Qi
Yapım Yılı: 2014
Ülke: Türkiye, Çin
Dil: -
Tür: Animasyon
Oyuncular: -...


Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :