2014/02/27

Ayin - The Sacrament (2013) Fragmanı


Filmin Özeti:
Başarılı yazar ve yönetmen Ti West (Şeytanın Evi, Ruhlar Oteli) ve korku filmlerinin ustası Eli Roth’un (Otel, Dehşetin Gözleri, Son Ayin) filmi The
Sacrament arkadaşlarının kayıp kız kardeşini arama yolculuğunu belgeleyen iki muhabiri anlatıyor. Amerika’nın dışında, adı gizli tutulan bir yere, dış dünya ile bağlantısı olmayan 200 üyeli kırsal bir ütopya olan “Eden Parisch”in dünyasına seyahat ederler. Topluluk onları dostça karşılar. Bu küçük, dindar, sosyalist topluluğun merkezinde yalnızca“Baba” olarak bilinen gizemli bir lider vardır. Arkadaşları kız kardeşine kavuştuğunda, bu cennetin göründüğü gibi bir yer olmadığını anlarlar. Sadece bir belgesel çekimi olarak başlayan yolculuk, yakın zamanda canlarını kurtarmak için bir kaçışa dönüşecektir. West’in bugüne kadar çektiği en karanlık, en zeki, mideye bir yumruk gibi inen bu yapıtı, intihar tarikatları ve karizmatik bir liderin kendine kayıtsızca bağlı bir topluluğun üzerindeki etkisi hakkında son derece etkili bir film.

Ayin - The Sacrament (2013) Fragmanı


Yönetmen: Ti West
Senaryo: Ti West
Yapım Yılı: 2013
Ülke: ABD
Dil: İngilizce
Tür: Korku, Gerilim
Oyuncular: Joe Swanberg, Amy Seimetz, AJ Bowen, Kate Lyn Sheil, Gene Jones and Kentucker Audley

Filmin web sitesi - facebook

Yönetmen:
Ti West (1980) New York’ta prestijli Görsel Sanatlar Üniversitesi’nde film yapımcılığı okudu. Yapımcılığını korku filmleri ikonu Larry Fessenden'in yaptığı ilk filmi THE ROOTS 2005 yılında SXSW Film Festivali'nde gösterildi. 2006 yılında West ve Fessenden, düşük bütçeli gerilim filmi TRIGGER MAN’i çekmek için tekrar bir araya gelirler. 2008 yılında “son on yılın en iyi korku filmlerinden biri” olarak nitelendirilen THE HOUSE OF THE DEVIL’ı tamamlar. West’in bir sonraki filmi THE INKEEPERS 2012’nin en iyi filmlerinden biri olarak değerlendirilmiştir. West Independent Film Channel için DEAD & LONELY adında orijinal bir internet dizisi hazırlamıştır.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :