2014/01/03

Sen Şarkılarını Söyle - Inside Llewyn Davis (2013) Filminden Sahneler


Filmin Özeti:
Yer 1960'lı yılların Amerikası, New York. Manhattan'ın hareketli müzik piyasasında tutunmaya çalışan genç Llewyn Davis, hayatını müzikle kazanmak ve sanatını icra edebilmek için her yolu denemektedir. Halkın önünde saygın bir yere sahip olmak isteyen Davis, bir yandan da şehrin acımasız koşulları altında yaşamını sürdürmeye çalışmaktadır.
Grup arkadaşının ölümüyle oldukça sarsılır ve arayışları umutsuzluğa dönüşür. Verdiği yanlış kararlar da durumunu daha da kötüleştirir. Artık başını sokabileceği bir evi dahi olmaksızın misafirhanelerde yaşamaya başlar. Bu sırada eski kız arkadaşı Jean Berkey ile yolları yeniden kesişir ve onun hamile olduğunu öğrenir. Ancak bebeğin babasının Llewyn mi yoksa Jean'in kocası, kendisi gibi müzisyen olan Jim'den mi olduğu belirsizdir.
Sıkıntıların üst üste geldiği bir zamanda, dönemin büyük müzisyeni ve menajeri Bud Grossman'ın düzenlediği seçmelere katıldığında aldığı sonuç hayatının dönüm noktasını oluşturacaktır. Llewyn Davis'i, şöhret basamaklarının Chicago'ya uzandığı bir yolculuk beklemektedir.

Sen Şarkılarını Söyle - Inside Llewyn Davis (2013) Filminden Sahneler
Not: Otomatik oynatma listesidir.Sahneler ard arda gelecektir.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :