2014/01/26

Başvuru: Kabul - Admission (2013) Türkçe Altyazılı Fragmanları


Filmin Özeti:
Princeton Üniversitesi'nde başvuru onay/red bölümünde 16 yıldır çalışan Portia Nathan nihayet beklediği terfiyi alıp yönetici olma arzusundadır. Bu yıl ki öğrenci seçimleri onun açısından özellikle önemlidir. Okul okul gezmeye başladığında John Pressman adlı bir okul yöneticisinden gelen bir rica üzerine yeni açılan bir liseye öğrencilerle görüşmeye ve tanıtıma gider. Fakat burada çocuklar her yerde karşısına çıkanlardan oldukça farklıdır. John özellikle Jeremiah adında bir son sınıf öğrencisiyle tanışmasını ister, zira onun Portia'nın yıllar önce evlatlık olarak verdiği oğlu olduğuna inanmaktadır. Portia bir anda geçmişten gelen anılarıyla, iş sorumluluğu arasında bocalamaya düşer...
Komedi türündeki filmin başrollerini Tina Fey ve Paul Rudd paylaşırken, yönetmen koltuğunda Paul Weitz oturuyor. Filmin senaryosu ise Jean Hanff Korelitz'in romanından Karen Croner tarafından uyarlandı.

Başvuru: Kabul - Admission (2013) Türkçe Altyazılı Fragmanları
Not:Otomatik oynatma listesidir.Fragmanlar sırayla gelecektir.

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :