2013/12/16

Yıldızlararası - Interstellar (2014) Türkçe Altyazılı Fragmanı



Filmin Özeti:

Film, Kip S. Thorne'nun evrende 'Solucan Delikleri'nin gerçekten var olduğu ve bu sayede zamanda yolculuğun mümkün olabileceği teorisinden ilham alınarak yaratılmıştır. Filmin hikayesi bir grup cesur kaşifin bu deliklerden birine gitmeye karar vermesi sonrasında gelişiyor. Bu bilinmeyen boyuta yapacakları yolculukta, birlikte kalabilmek için verdikleri mücadele her birini ayrı zorluklarla karşılaştırıyor.
Usta yönetmen Christopher Nolan'ın yazıp yönettiği filmin yıldız oyunculardan oluşan oyuncu kadrosunda Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain ve Michael Caine gibi isimler bulunuyor.

Detay:
Başrollerinde Matthew McConaughey ("Magic Mike," "Mud"), Academi Ödüllü® Anne Hathaway ("Les Miserables," "The Dark Knight Rises"), Academi Ödülü® adayı Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty," "The Tree of Life"), Academi Ödüllü® Ellen Burstyn ("The Last Picture Show," "The Exorcist"), Academi Ödülü® adayı John Lithgow ("Terms of Endearment," "Rise of the Planet of the Apes"), ve Akademi Ödüllü® Michael Caine'in ("The Cider House Rules," "The Dark Knight" Trilogy) oynadığı bir Christopher Nolan filmi olan Interstellar/Yıldızlararası filmini kaçırmayın

Yıldızlararası - Interstellar (2014) Türkçe Altyazılı Fragmanı


Yönetmen: Christopher Nolan
Senaryo: Jonathan Nolan, Christopher Nolan
Yapım Yılı: 2014
Ülke: İngiltere, ABD
Dil: İngilizce
Tür: Bilim Kurgu
Oyuncular: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain...

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :