2012/09/12

Ayı Teddy - Ted (2012) Türkçe Altyazılı Fragman 2

Ayı Teddy - Ted (2012) Türkçe Altyazılı Fragman 2


Film Hakkında:

Çocukluktan gelen ve sihirli bir şekilde canlanan bir oyuncak ayı, kahramanımızın özel hayatını tehdit etmeye başlar.

Family Guy'ın Yaratıcısından Ayı Teddy!!!

Vizyona girdiği ülkelerde büyük ilgi gören, ağzı bozuk ve asi bir yetişkin oyuncak ayı ile arkadaşının hikayesinin anlatıldığı Ayı Teddy (TED) ülkemizde 21 Eylül’de vizyona giriyor. Filmde fenomen komedi dizisi Family Guy’ın yaratıcısı Seth MacFarlane Ted’i seslendirirken ünlü oyuncular Mark Wahlberg ve Mila Kunis başrolleri paylaşıyor.

Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de büyük bir ilgiyle takip edilen Family Guy’ın yaratıcı Seth MacFarlane sınırları zorlayan mizah anlayışını hem yazdığı hem yönettiği hem de seslendirdiği ‘Ayı Teddy’ ile beyazperdeye getiriyor.

Bu canlı-aksiyon animasyon komedide John Bennet isimli bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan, asi ve yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikayesi anlatılıyor.

Vizyona girdiği ülkelerde büyük ses getiren filmin başrolünde Seth MacFarlane’nin kendisinin seslendirdiği oyuncak ayı Ted ve John Bennet rolünde ünlü oyuncu Mark Wahlberg yer alıyor. Son zamanları parlayan yıldızı Mila Kunis de ikiliye eşlik ediyor.

Gösterim Tarihi: 21 Eylül 2012

Web Site: http://www.tedisreal.com/

Olsa da izlesek dediğiniz yerli ve yabancı dizi ve filmlerin fragmanları, film müzikleri, kamera arkası görüntüleri ve filmlerden sahneler Olsa da izlesekte!

Ücretsiz E-Posta Aboneliği :